Werkzaamheden Jan van Goijenstraat

Wij hebben enkele meldingen ontvangen over de onderhoudstoestand, met name wortelopdruk, van de Jan van Goijenstraat ter hoogte van huisnummers 9-18. Bij de jaarlijkse weginspectie kwam naar voren dat het nodig is om op dit gedeelte van de Jan van Goijenstraat onderhoud uit te voeren. De wortelopdruk wordt veroorzaakt door een 4-tal bomen.

Ontwerp

In overleg is een ontwerp gemaakt waarbij 2 van de 4 bomen blijven staan. Dat betekent dat ter hoogte van huisnr. 5a – 9 een wegversmalling wordt aangebracht waardoor er ruimte ontstaat om de boomvakken groter te maken en daardoor de kans op wortelopdruk zo veel als mogelijk wordt voorkomen. Voor de bomen nabij huisnummers 18 – 24 wordt een kapvergunning aangevraagd. Op deze locaties komen geen bomen of groenvoorziening terug. Wel wordt hier een extra parkeervak aangelegd. 

De werkzaamheden zijn nog niet gestart. 

Heeft u hier vragen over? 

Neem dan contact op met Erik van Someren, telefoonnummer 0493-38 77 11.


Wilt u zien hoe de nieuwe situatie er uit komt te zien? Bekijk hieronder het schetsontwerp.

Terug

Pagina opties

Verbouwing gemeentehuis

Het gemeentehuis wordt verbouwd. De afdeling Publiekszaken verhuist tijdelijk naar Harmoniestraat 5. Daar kunt u vanaf 30 augustus terecht voor het aanvragen en afhalen van paspoort, rijbewijs, etc. Hier kunnen inwoners ook terecht voor het ophalen van de PMD-zakken.

Zorg in Deurne blijft tijdens de eerste fase van de verbouwing nog in het gemeentehuis, evenals college, directie en griffie. De toegang tot het gemeentehuis is tijdelijk via de zijingang aan de Oude Martinetstraat.

Openingstijden

Gelezen