Werkzaamheden Monseigneur Berkvensstraat Liessel

De Mgr. Berkvensstraat in Liessel moet opnieuw bestraat worden. Deze werkzaamheden zullen vanaf 6 september tot en met 23 december van dit jaar uitgevoerd worden. In deze periode is de Mgr. Berkvensstraat geheel afgesloten voor doorgaand verkeer.

Het afgesloten werkgebied begint aan het plein bij de Hoofdstraat en loopt tot en met de kruising van de Molenweg. Winkeliers en woningen blijven bereikbaar.

Gevolgen voor de omgeving

Tijdens de werkzaamheden is een omleidingsroute ingesteld. Bestemmingsverkeer wordt uitgezonderd en kan via omleidingsroute het centrum bereiken. Het doorgaande verkeer wordt buiten de bebouwde kom omgeleid.

Fietsverkeer dat normaalgesproken over de MGR Berkvensstraat rijdt wordt nu omgeleid via de Hoofdstraat, Vossenweg en Molenweg

Contact tijdens de werkzaamheden

Via de website van de gemeente Deurne wordt u op de hoogte gehouden van de voortgang van de werkzaamheden. Bij vragen of opmerkingen tijdens de uitvoering kunt u ook contact opnemen met de toezichthouder Theo van Gend, telefoonnummer 06-52 30 43 43 of met Patrick de Louw, telefoonnummer 0493-38 77 11.

Terug

Pagina opties

Verbouwing gemeentehuis

Het gemeentehuis wordt verbouwd. De afdeling Publiekszaken verhuist tijdelijk naar Harmoniestraat 5. Daar kunt u vanaf 30 augustus terecht voor het aanvragen en afhalen van paspoort, rijbewijs, etc. Hier kunnen inwoners ook terecht voor het ophalen van de PMD-zakken.

Zorg in Deurne blijft tijdens de eerste fase van de verbouwing nog in het gemeentehuis, evenals college, directie en griffie. De toegang tot het gemeentehuis is tijdelijk via de zijingang aan de Oude Martinetstraat.

Openingstijden

Gelezen