Werkzaamheden Soemeersingel

Maandag 29 november starten we met werkzaamheden aan de Soemeersingel die ervoor moeten zorgen dat de straat verkeersveiliger wordt. Om verkeersremmende maatregelen te kunnen nemen wordt de Soemeersingel vijf werkdagen, tot en met 3 december afgesloten voor verkeer. Woningen blijven bereikbaar en in noodgevallen kunnen hulpdiensten er altijd door.

Verkeersremmende maatregelen
We gaan in die week drempels aanbrengen tussen de wegversmallingen en zorgen op verschillende plaatsen voor verkeerseilandjes op de rechte stukken. Ook komen er extra bochtschildjes, bermplanken en weggeleiders op de Koolweg. Voor en achter de eilandjes worden voor de extra zichtbaarheid ook nog puntstukken met wegenverf aangebracht. Natuurlijk ontbreken de bijbehorende verkeersborden hierbij niet. De Soemeersingel is dan overdag van 8:00 tot 16:30 uur afgesloten voor alle verkeer.

Terug

Pagina opties

Verbouwing gemeentehuis

Het gemeentehuis wordt verbouwd. De afdeling Publiekszaken is tijdelijk verhuisd naar Harmoniestraat 5. Daar kunt u terecht voor het aanvragen en afhalen van paspoort, rijbewijs, enzovoorts. Maak hiervoor wel eerst een afspraak. U kunt hier ook terecht voor het ophalen van PMD-zakken.

Zorg in Deurne blijft tijdens de eerste fase van de verbouwing nog in het gemeentehuis, evenals het college, de directie en de griffie. De toegang tot het gemeentehuis is tijdelijk via de zijingang aan de Oude Martinetstraat 2.

Openingstijden

Mondkapje verplicht

Bezoekt u het gemeentehuis of Zorg in Deurne? Dan is het dragen van een mondkapje weer verplicht.

Gelezen