Werkzaamheden waterleiding buitengebied Liessel

Brabant Water voert werkzaamheden uit aan de waterleidingen in het buitengebied van Liessel.

  • In november 2020 start Brabant Water met de werkzaamheden in de Rodegraafweg, Eikenlaan, Buntseweg, Leijsingweg en Straatsebaan
  • In totaal vernieuwen zij ongeveer 3.000 meter aan leidingen.
  • In sommige gevallen vervangen zij de aansluitingen van water bij bewoners in de meterkast (of put).

Alle werkzaamheden nemen in totaal ongeveer 22 weken in beslag. Gaat het vriezen in deze periode? Dan zullen de werkzaamheden misschien opschuiven. De werkzaamheden vinden plaats op werkdagen van 7.30 tot 17.00 uur.

De bewoners van deze straten worden door Brabant Water met een brief geïnformeerd over deze werkzaamheden.

Waarom vernieuwt Brabant Water de leidingen?

Het waterleidingnet in Rodegraafweg, Eikenlaan, Buntseweg, Leijsingweg en Straatsebaan is grotendeels in de jaren vijftig aangelegd en daarom aan vernieuwing toe. Door deze vernieuwing kunnen bewoners ook in de toekomst altijd rekenen op vers kraanwater.

Corona

Om de gezondheid van de bewoners en die van de monteurs van Brabant Water niet in gevaar te brengen, zijn er maatregelen opgesteld. Kijk voor deze informatie op de website: www.brabantwater.nl/corona.

Wat moet u nog meer weten?

  • Om de werkzaamheden uit te kunnen voeren, richt Brabant Water een opslagterrein in. Dit opslagterrein bevindt zich aan de Leijsingweg.
  • De oude leidingen zijn van asbestcement gemaakt. Brabant Water alle nodige voorzorgmaatregelen om deze veilig op te slaan en af te voeren. Daarom plaatst Brabant Water goed afgesloten containers.
  • Wilt u op de hoogte blijven van de werkzaamheden? Kijkt u dan voor actuele informatie op de website: www.waterstoring.nl/brabantwater.
Terug

Pagina opties

Storing in onze telefooncentrale

Er is een storing in onze telefooncentrale. Hierdoor zijn we niet goed bereikbaar aan de telefoon. Krijgt u ons niet te pakken? Dan willen we u vragen om het later nog eens te proberen. Onze excuses voor het ongemak.

Aangepaste openingstijden gemeentehuis

Het gemeentehuis is geopend op de volgende tijden:


Kom alleen naar het gemeentehuis als het echt nodig is. Zo helpen we elkaar om het risico op besmetting met het coronavirus terug te dringen. Duurt het nog even voor uw paspoort of rijbewijs verloopt? Dan kunt u op een later moment een afspraak maken.

In het gemeentehuis geldt het advies om een mondkapje te dragen. Vanaf dinsdag 1 december is dit verplicht.

Heeft u klachten die passen bij het coronavirus (hoesten, verkoudheid of verhoging)? Dan vragen we u om niet naar het gemeentehuis te komen en een nieuwe afspraak te maken op het moment dat u klachtenvrij bent. Blijf thuis en laat u zich zo snel mogelijk testen op het coronavirus.

Heeft u zorg of ondersteuning nodig?

Neemt u dan contact op met Zorg in Deurne op telefoonnummer 0493-387 387 of kijk op de nieuwe website zorgindeurne.nl.

Voelt u zich eenzaam en heeft u behoefte aan een praatje?

De medewerkers van LEVgroep Deurne staan voor u klaar. Neemt u gerust contact op met telefoonnummer 0493-352500.

Gelezen