Werkzaamheden waterleiding buitengebied Liessel

Brabant Water voert werkzaamheden uit aan de waterleidingen in het buitengebied van Liessel.

  • In november 2020 start Brabant Water met de werkzaamheden in de Rodegraafweg, Eikenlaan, Buntseweg, Leijsingweg en Straatsebaan
  • In totaal vernieuwen zij ongeveer 3.000 meter aan leidingen.
  • In sommige gevallen vervangen zij de aansluitingen van water bij bewoners in de meterkast (of put).

Alle werkzaamheden nemen in totaal ongeveer 22 weken in beslag. Gaat het vriezen in deze periode? Dan zullen de werkzaamheden misschien opschuiven. De werkzaamheden vinden plaats op werkdagen van 7.30 tot 17.00 uur.

De bewoners van deze straten worden door Brabant Water met een brief geïnformeerd over deze werkzaamheden.

Waarom vernieuwt Brabant Water de leidingen?

Het waterleidingnet in Rodegraafweg, Eikenlaan, Buntseweg, Leijsingweg en Straatsebaan is grotendeels in de jaren vijftig aangelegd en daarom aan vernieuwing toe. Door deze vernieuwing kunnen bewoners ook in de toekomst altijd rekenen op vers kraanwater.

Corona

Om de gezondheid van de bewoners en die van de monteurs van Brabant Water niet in gevaar te brengen, zijn er maatregelen opgesteld. Kijk voor deze informatie op de website: www.brabantwater.nl/corona.

Wat moet u nog meer weten?

  • Om de werkzaamheden uit te kunnen voeren, richt Brabant Water een opslagterrein in. Dit opslagterrein bevindt zich aan de Leijsingweg.
  • De oude leidingen zijn van asbestcement gemaakt. Brabant Water alle nodige voorzorgmaatregelen om deze veilig op te slaan en af te voeren. Daarom plaatst Brabant Water goed afgesloten containers.
  • Wilt u op de hoogte blijven van de werkzaamheden? Kijkt u dan voor actuele informatie op de website: www.waterstoring.nl/brabantwater.
Terug

Pagina opties

Hemelvaart gesloten

Het gemeentehuis en Zorg in Deurne is op donderdag 13 mei gesloten.

Openingstijden gemeentehuis

De openingstijden van het gemeentehuis en de balie Publiekszaken zijn als volgt:

Wij werken op afspraak. Kom alleen naar het gemeentehuis als het echt nodig is. Wist u dat u veel zaken al gemakkelijk vanuit thuis kunt regelen

In het gemeentehuis is het dragen van een mondkapje verplicht.

Heeft u klachten, zoals hoesten, verkoudheid of verhoging? Blijf dan thuis en maak een (nieuwe) afspraak als u klachtenvrij bent.

Gelezen