Zorg, Jeugd en Werk

Logo zorg in Deurne

Openingstijden en contact

Werk en Geldzaken

Heeft u een laag inkomen? Komt u moeilijk rond? Heeft u schulden? 

Naar de pagina jeugd

Mantelzorg en vrijwilligers

Vrijwilligers, vrijwilligersorganisaties en mantelzorgers zijn van groot belang in onze gemeente. Wij hechten hier veel waarde aan. Zorg in Deurne biedt ondersteuning voor mantelzorgers en voor vrijwilligers. 

naar Zorg in Deurne

Zelf hulp regelen

Deurnevoorelkaar, Wonen met Gemak

Naar de pagina Invloed uitoefenen

Hulp en Ondersteuning (Wmo)

De Wmo regelt alle ondersteuning thuis zoals huishoudelijke ondersteuning, rolstoelen, dagbesteding, beschermd wonen, begeleiding en ondersteuning voor mantelzorgers, woonvoorzieningen, vervoer, PGB.

Naar de pagina zorg

Jeugdzorg en Begeleiding

Opvoedondersteuning, jeugdhulp, begeleiding, Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) 

Naar de pagina jeugd

Cliƫntenraad

link naar clientenraad

De cliĆ«ntenraad komt op voor de groep mensen die een uitkering ontvangen via de Participatiewet (bijstand, IAOW/IAOZ), bijzondere bijstand, minimabeleid en schulddienstverlening (BMS) en de groep met een minimum inkomen.
 

Terug

Pagina opties

Verbouwing gemeentehuis

Het gemeentehuis wordt verbouwd. De afdeling Publiekszaken verhuist tijdelijk naar Harmoniestraat 5. Daar kunt u vanaf 30 augustus terecht voor het aanvragen en afhalen van paspoort, rijbewijs, etc. Hier kunnen inwoners ook terecht voor het ophalen van de PMD-zakken.

Zorg in Deurne blijft tijdens de eerste fase van de verbouwing nog in het gemeentehuis, evenals college, directie en griffie. De toegang tot het gemeentehuis is tijdelijk via de zijingang aan de Oude Martinetstraat.

Openingstijden

Gelezen