Kei Goed Gezond en Gelukkig Deurne heeft in de gemeente Deurne gekleurde keien verspreid. Iedereen mag ernaar zoeken. Vind jij een rode, groene of blauwe kei met een hart, appel of smiley? Dan krijg je bij inlevering ervan een persoonlijke beloning! Vind je een GOUDEN kei? Dan krijg je een beloning voor je hele klas, sport-/activiteitengroep of buurtvereniging!

Ga op zoek en ontvang een beloning

Een kei inleveren kan tot en met 30 juni 2023 bij de receptie in het Huis voor de Samenleving, markt 1 in Deurne. Veel zoekplezier! Met dank aan ArtORO Deurne en Zorgboerderij Het Spekrijt voor het verven van de keien.

Kei Goed Gezond Gelukkig Deurne

Verschillende organisaties en verengingen uit Deurne zijn bij Kei Goed, Gezond en Gelukkig Deurne aangesloten. Samen willen we een beweging op gang brengen waardoor steeds meer aandacht voor sport en gezondheid ontstaat. Het ultieme doel is om inwoners van Deurne gezond(er) te laten leven. Ook jij kunt hierbij helpen. Deel jouw kei goede idee met ons en maak Deurne weer een stukje gezonder! Wij denken met je mee en ondersteunen je waar nodig met kennis en/of financiƫle middelen.

Meer informatie vind je op de pagina Kei Goed Gezond en Gelukkig Deurne.