Armoede & Schulden

Heeft u een laag inkomen? Komt u moeilijk rond? Of heeft u schulden? Neem dan contact op met Zorg in Deurne.

 • Hulp voor mensen met een laag inkomen

  Woont u in de gemeente Deurne? En heeft u een laag inkomen? Dan zijn er een aantal regelingen voor u. Ook zijn er organisaties die u kunnen helpen.

  lees verder...
 • Hulp voor gezinnen met een laag inkomen

  Heeft u te weinig geld om uw kinderen mee te laten doen met een sportclub of de zwemles? Of om nieuwe kleren te kopen? Dan bent u niet de enige. In Deurne hebben meer dan 1 op de 10 ouders met jonge kinderen moeite om rond te komen. 

  lees verder...
 • Heeft u hulp nodig bij uw gesprek?

  Heeft u een gesprek met Zorg in Deurne over armoede en schulden? En vindt u het moeilijk om dit gesprek alleen te voeren? Dan kunt u iemand vragen om bij het gesprek aanwezig te zijn. Hij of zij kan u helpen met het voorbereiden van het gesprek en het geven van adviezen. U kunt gebruik maken van onafhankelijke cliëntondersteuning. Meer informatie vindt u op deze pagina.

 • Samenwerking

  Zorg in Deurne werkt samen met allerlei organisaties die u kunnen helpen met armoede en schulden:

  Zorg in Deurne kan u helpen om met deze organisaties in contact te komen.

 • Tip: Bereken uw recht

  Veel mensen weten vaak niet waar ze allemaal recht op hebben.

  Via onderstaande knop kunt u nagaan of u mogelijk in aanmerking komt voor bepaalde regelingen of tegemoetkomingen in de kosten.

  Bereken uw recht

Terug

Pagina opties

Kom alleen naar het gemeentehuis als dat echt nodig is

We vragen dit omdat we het risico op besmetting met het coronavirus zo veel mogelijk willen beperken. U kunt alleen nog telefonisch een afspraak maken. Samen met u overleggen we hoe dringend uw verzoek is.

Voor het maken van een afspraak neemt u contact op met 0493-387711.

Heeft u last van verkoudheid, hoesten of koorts? Dan vragen wij u om thuis te blijven en een nieuwe afspraak te maken op het moment dat u klachtenvrij bent. Kan de afspraak niet wachten? Neem dan telefonisch contact met ons op.

De openingstijden zijn aangepast: 

Maandag: 9.00 – 12.30 uur en 17.00 – 19.00 uur

Dinsdag t/m vrijdag: 9.00 – 12.30 uur

De gemeente blijft telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 9.00 tot 17.00 uur en vrijdag van 9.00 tot 12.30 uur. Zorg in Deurne is ook op vrijdagmiddag bereikbaar, tot 17.00 uur.

Deze maatregel geldt vooralsnog tot en met maandag 6 april 2020.

De milieustraat is tot en met maandag 6 april gesloten.

Wij verzoeken u om het afval tijdelijk thuis te bewaren tot de milieustraat weer open is. Let op, u kunt uw afval niet brengen naar een milieustraat in een andere gemeente. Daar wordt bij de ingang gecontroleerd of u uit die gemeente komt. Onze excuses voor het ongemak.

Gelezen