Jeugd & Gezin

Alle kinderen moeten veilig en gezond kunnen opgroeien. Ouders en verzorgers spelen daarbij natuurlijk de belangrijkste rol.

Heeft u een vraag over opvoeden of opgroeien? Maakt u zich zorgen over uw kind? Zijn er problemen in uw gezin? Heeft uw kind of u extra hulp, ondersteuning of begeleiding nodig? Dan kunt u terecht bij de gezins- en jongerencoaches van Zorg in Deurne. Deze jeugdzorgprofessionals zijn er voor kleine en grote vragen van ouders en jongeren. Zij gaan samen met u op zoek naar een antwoord of oplossing.

Contact met de gezins- en jongerencoaches van Zorg in Deurne.

U kunt ook bellen met Zorg in Deurne

Telefoonnummer: 0493- 387 387

 • Hoe werken de gezins- en jongerencoaches?

  Iedereen heeft wel eens vragen over opvoeden of opgroeien. Soms kunt u hiermee terecht in uw eigen omgeving. En soms wilt u uw vraag graag stellen aan een deskundige. U kunt dan terecht bij de gezins- en jongerencoaches van Zorg in Deurne. Dit zijn ervaren jeugdzorgprofessionals. Zij geven u in een gesprek gerichte tips waarmee u zelf verder kunt. Soms zijn er meerdere gesprekken nodig. Als dat niet genoeg is, kijken de gezins- en jongerencoaches samen met u wat er aan extra hulp of begeleiding nodig is.

  Als het nodig is, maken de gezins- en jongerencoaches samen met u een plan. Daarbij kijken ze dan ook meteen naar wat u zelf kunt, eventueel met hulp van familie, buren of vrienden.

  Heeft u hulp nodig bij uw gesprek met de gezins- en jongerencoach? Dan kunt u gebruik maken van onafhankelijke cliƫntondersteuning. Meer informatie vindt u op deze pagina.

 • Waar vindt u de gezins- en jongerencoaches?

  De gezins- en jongerencoaches zijn aanwezig in wijken en dorpen op plekken waar ouders of jeugdigen al regelmatig komen, zoals het consultatiebureau, peuterspeelzalen, kinderdagverblijven en scholen.

 • Anonieme hulp

  Kinderen kunnen voor anonieme hulp (dus dat je je naam niet hoeft te geven) terecht bij de Kindertelefoon.

  Informatie over de kindertelefoon

Terug

Pagina opties

Kom alleen naar het gemeentehuis als dat echt nodig is

Zo houden we het risico op besmetting met het coronavirus zo klein mogelijk. Bel voor het maken van een afspraak met 0493-387711. Samen met u overleggen we dan hoe dringend uw verzoek is.

Heeft u last van verkoudheid, hoesten of koorts? Dan vragen wij u thuis te blijven en een nieuwe afspraak te maken op het moment dat u klachtenvrij bent. Kan de afspraak niet wachten? Neem dan contact met ons op.

Het gemeentehuis heeft aangepaste openingstijden in de zomervakantie

Actuele informatie over de openingstijden.

Bezoek aan de milieustraat

Er gelden richtlijnen in verband met het coronavirus. Neem deze goed door voordat u de milieustraat bezoekt

Gelezen