Jeugd & Gezin

Alle kinderen moeten veilig en gezond kunnen opgroeien. Ouders en verzorgers spelen daarbij natuurlijk de belangrijkste rol.

Heeft u een vraag over opvoeden of opgroeien? Maakt u zich zorgen over uw kind? Zijn er problemen in uw gezin? Heeft uw kind of u extra hulp, ondersteuning of begeleiding nodig? Dan kunt u terecht bij de gezins- en jongerencoaches van Zorg in Deurne. Deze jeugdzorgprofessionals zijn er voor kleine en grote vragen van ouders en jongeren. Zij gaan samen met u op zoek naar een antwoord of oplossing.

Contact met de gezins- en jongerencoaches van Zorg in Deurne.

U kunt ook bellen met Zorg in Deurne

Telefoonnummer: 0493- 387 387

 • Hoe werken de gezins- en jongerencoaches?

  Iedereen heeft wel eens vragen over opvoeden of opgroeien. Soms kunt u hiermee terecht in uw eigen omgeving. En soms wilt u uw vraag graag stellen aan een deskundige. U kunt dan terecht bij de gezins- en jongerencoaches van Zorg in Deurne. Dit zijn ervaren jeugdzorgprofessionals. Zij geven u in een gesprek gerichte tips waarmee u zelf verder kunt. Soms zijn er meerdere gesprekken nodig. Als dat niet genoeg is, kijken de gezins- en jongerencoaches samen met u wat er aan extra hulp of begeleiding nodig is.

  Als het nodig is, maken de gezins- en jongerencoaches samen met u een plan. Daarbij kijken ze dan ook meteen naar wat u zelf kunt, eventueel met hulp van familie, buren of vrienden.

  Heeft u hulp nodig bij uw gesprek met de gezins- en jongerencoach? Dan kunt u gebruik maken van onafhankelijke cliƫntondersteuning. Meer informatie vindt u op deze pagina.

 • Waar vindt u de gezins- en jongerencoaches?

  De gezins- en jongerencoaches zijn aanwezig in wijken en dorpen op plekken waar ouders of jeugdigen al regelmatig komen, zoals het consultatiebureau, peuterspeelzalen, kinderdagverblijven en scholen.

 • Anonieme hulp

  Kinderen kunnen voor anonieme hulp (dus dat je je naam niet hoeft te geven) terecht bij de Kindertelefoon.

  Informatie over de kindertelefoon

Terug

Pagina opties