De Ossenbeemd

De Ossenbeemd is een natuur- en milieucentrum waar jong en oud welkom zijn voor ontspanning en educatie over natuur, milieu en duurzaamheid. Kinderen leren al spelenderwijs alles over de natuur en het milieu. Ze organiseren natuurexcursies en hebben lespakketten voor alle leeftijden. De Ossenbeemd zet zich in voor bewustwording van de relatie tussen mensen, natuur en de uitputting van energie en natuurlijke voorraden. Check voor meer informatie de website van de Ossenbeemd.

Terug

Pagina opties

Kom alleen naar het gemeentehuis als het echt nodig is. Zo helpen we elkaar om het risico op besmetting met het coronavirus terug te dringen. Duurt het nog even voor uw paspoort of rijbewijs verloopt? Dan kunt u op een later moment een afspraak maken.

In het gemeentehuis geldt het advies om een mondkapje te dragen.

Heeft u klachten die passen bij het coronavirus (hoesten, verkoudheid of verhoging)? Dan vragen we u om niet naar het gemeentehuis te komen en een nieuwe afspraak te maken op het moment dat u klachtenvrij bent. Blijf thuis en laat u zich zo snel mogelijk testen op het coronavirus.

Heeft u zorg of ondersteuning nodig?

Neemt u dan contact op met Zorg in Deurne op telefoonnummer 0493-387 387 of kijk op de nieuwe website zorgindeurne.nl.

Voelt u zich eenzaam en heeft u behoefte aan een praatje?

De medewerkers van LEVgroep Deurne staan voor u klaar. Neemt u gerust contact op met telefoonnummer 0493-352500.

Gelezen