Projecten

Erfgoedbeleid

Erfgoed is een wezenlijk onderdeel van de identiteit van Deurne en is van grote betekenis voor de kwaliteit van omgeving waar wij in leven.
 

Naar de pagina Erfgoedbeleid 't

Omgevingswet

De Omgevingswet komt eraan. Per 1 januari 2022 worden de wetten en regels over onze ‘fysieke leefomgeving’ samengevoegd, zoals die voor wonen, wegen, milieu, natuur en water. Het wordt overzichtelijker. Neem bijvoorbeeld de uitbreiding van een woning of bedrijf: daarvoor heeft u straks nog maar één vergunning nodig die u bij één centraal loket aanvraagt.

Naar de pagina omgevingswet

Spoortunnel Binderendreef

Bij de Binderendreef in Deurne wordt de bestaande spoorwegovergang vervangen door een spoortunnel. Deze onderdoorgang onder het spoor zorgt voor een betere doorstroming van het verkeer en een verbetering van de verkeersveiligheid.

Link naar product Spoortunnel

Vliegbasis De Peel

Defensie wil vliegbasis De Peel opnieuw in gebruik nemen als militaire luchthaven. Net als iedere andere organisatie is Defensie gehouden aan wet- en regelgeving. Zo mag de Luchtmacht alleen opereren vanaf een militaire vliegbasis als er een Luchthavenbesluit is vastgesteld. Defensie bereidt dit Luchthavenbesluit nu voor.

Link naar vliegbasis de peel

Huis voor de Samenleving

Het gemeentehuis van Deurne wordt verbouwd tot een toekomstbestendig Huis voor de Samenleving: een vernieuwd, duurzaam gebouw met een nieuw gebruik.

Naar de pagina Huis voor de Samenleving

Deurne doet 't

Heeft u een idee om uw buurt mooier of beter te maken? Neem contact op met Deurne doet 't!

Naar de pagina Deurne doet 't

Terug

Pagina opties