Heeft u hulp nodig bij uw gesprek?

Heeft u een gesprek met een Wmo-consulent, cliëntondersteuner, wijkwerker of gezins- en jongerencoach van Zorg in Deurne? En vindt u het moeilijk om dit gesprek alleen te voeren? Dan kunt u iemand vragen om bij het gesprek aanwezig te zijn. Hij of zij kan u helpen met het voorbereiden van het gesprek en het geven van adviezen.

Aan wie kunt u hulp bij uw gesprek vragen

U kunt een familielid of goede kennis vragen om u te helpen. Heeft u niemand in uw omgeving die u hierbij kan helpen? Of wilt u liever ondersteund worden door
iemand met kennis op dit gebied? Dan kunt u hulp krijgen van een onafhankelijke cliëntondersteuner.

Folder

Meer informatie over onafhankelijke cliëntondersteuning leest u in de onderstaande folder. Wilt u liever een papieren folder hebben? Deze kunt u ophalen bij Zorg in Deurne, Oude Martinetstraat 2 (zij-ingang van het gemeentehuis) in Deurne.

Terug

Pagina opties

Kom alleen naar het gemeentehuis als dat echt nodig is

Zo houden we het risico op besmetting met het coronavirus zo klein mogelijk. Bel voor het maken van een afspraak met 0493-387711. Samen met u overleggen we dan hoe dringend uw verzoek is.

Heeft u last van verkoudheid, hoesten of koorts? Dan vragen wij u thuis te blijven en een nieuwe afspraak te maken op het moment dat u klachtenvrij bent. Kan de afspraak niet wachten? Neem dan contact met ons op.

De openingstijden zijn aangepast. 

Actuele informatie over de openingstijden.

Milieustraat is weer geopend (ook op zaterdag)

Er gelden richtlijnen in verband met het coronavirus. Neem deze goed door voordat u de milieustraat bezoekt

Heeft u last van de rook van de brand in de Deurnese Peel?

Informatie over de brand en wat u het beste kunt doen bij overlast hiervan.

Blijf ook met mooi weer thuis! Alleen samen krijgen we corona onder controle

Gelezen