Als mantelzorger bent u veel belangrijker dan u zelf misschien denkt. Wij willen u graag bedanken voor de hulp en zorg die u biedt aan uw naaste. Daarom organiseren we elk jaar de waarderingsactie voor mantelzorgers. Net zoals vorige jaren doen wij dit samen met het Steunpunt Mantelzorg van de LEVgroep.

Wanneer komt u in aanmerking?

U komt in aanmerking als u als mantelzorger tenminste 8 uur per week en langer dan 3 maanden hulp en ondersteuning biedt. Ben je jonger dan 18 jaar? Dan geldt dat je opgroeit in een gezin waarin meer dan gebruikelijke zorg wordt gegeven aan een naaste. Gebruikelijke zorg is de normale, dagelijkse ondersteuning die partners, ouders, inwonende kinderen of andere huisgenoten, familie of vrienden aan elkaar bieden.

De woonplaats van de zorgvrager is leidend. Woont u als mantelzorger in Deurne en zorgt u voor iemand die in een andere gemeente woont? Dan vraagt u de waardering aan in de woongemeente van de zorgvrager.

Mantelzorgwaardering 2022

We weten nog niet hoe de mantelzorgwaardering er dit jaar uit gaat zien. Zodra hierover meer bekend is vindt u meer informatie op deze webpagina.

Heeft u nog vragen?

Neemt u dan contact op met Steunpunt Mantelzorg van de LEVgroep Deurne via telefoonnummer 0493-35 25 00. Zij zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur.

Heeft u gevonden wat u zocht?