Gemeente Deurne en het Steunpunt Mantelzorg van de LEV Groep bedanken graag alle mantelzorgers voor de hulp en zorg die zij bieden aan hun naaste(n). Daarom organiseren we ook dit jaar weer de waarderingsactie voor mantelzorgers. Mantelzorgers kunnen zich hiervoor aanmelden van 1 september tot 31 oktober 2023.

De mantelzorgwaardering 2023 is een Deurnese cadeaubon van €100 voor volwassenen. Jonge mantelzorgers van 4 tot 18 jaar krijgen een geldbedrag van €100.

Aanmelden

Bent u ingeschreven als mantelzorger bij het Steunpunt Mantelzorg Deurne dan ontvangt u in de eerste week van september een mail of brief van LEV Deurne. Als u aan de genoemde voorwaarden voor de waardering voldoet mag u de cadeaubon komen ophalen op een van de afhaalmomenten in en rond de maand november. Deze ophaalmomenten en locaties worden in de brief genoemd. Neem de (geprinte) mail of brief mee als bewijs.

Ook niet-geregistreerde mantelzorgers en jonge mantelzorgers tot 18 jaar (ook als je zelf buiten Deurne woont), die voldoen aan de voorwaarden willen we uitnodigen om de mantelzorgwaardering aan te vragen. 

Aanvragen kan tot en met 31 oktober 2023 via het aanvraagformulier op de website van LEV Deurne(externe link).

Meer informatie en aanmelden

Lukt het niet om het formulier online in te vullen? Vraag dan iemand in de omgeving of een van de wijkcoördinatoren om te helpen. Aan de balie van Zorg in Deurne en het gemeentehuis en bij de wijkcoördinatoren zijn ook geprinte aanmeldformulieren te verkrijgen.

Lees meer informatie op de pagina mantelzorgwaardering