Om een zo hoog mogelijke vaccinatiegraad te bereiken, zet de GGD Brabant-Zuidoost tijdelijke pop-up vaccinatielocaties op. Iedereen kan hier zonder afspraak terecht bij vragen, zorgen of twijfels over de coronavaccinatie. Wie dat wil, kan zich hier ook laten vaccineren.

De pop-up locatie is geopend op vrijdag 3, 10, 17 en 24 juni van 10.00 tot 16.00 uur. Het adres is Wijkcentrum de Heiakker, De Meent 3 in Deurne. Een afspraak is niet nodig. Wie 18 jaar of ouder is, kan er de 1e vaccinatie, 2e vaccinatie en een boosterprik krijgen. Voor mensen ouder dan 60 is de herhaalvaccinatie beschikbaar. De GGD gebruikt een mRNA vaccin.

De pop-up locaties zijn niet bedoeld voor de vaccinatie van kinderen en jongeren tot 18 jaar. Zij zijn welkom op de vaccinatielocaties in Helmond en Eindhoven. Kinderen tot en met 11 jaar kunnen met een afspraak terecht, jongeren van 12 tot en met 17 jaar hoeven geen afspraak te maken. Maak een afspraak via: coronatest.nl/ik-wil-me-laten-vaccineren/online-een-afspraak-maken.