Jij zorgt dat het klopt!
Onze twee BAG-beheerders en GIS-specialist zijn op zoek naar versterking binnen het cluster Gegevensbeheer. Deze nieuwe collega is primair verantwoordelijk voor de kwaliteit, compleetheid en actualiteit van de Basisregistratie Grootschalige Topografie (BGT) en secondair voor de Basisregistratie Adressen en Gebouwen (BAG). Dit beheer doe je in de applicatie Neuron Stelselregistratie. Jij zorgt ervoor dat de gegevens kloppen!


Als beheerder ben je ook verantwoordelijk voor de afstemming met andere basisregistraties en kernregistraties en voor de inwinning van geometrie voor de BGT, BAG en BOR.
Het team bestaat uit zeer ervaren, bevlogen collega’s. Een goede samenwerking en afstemming is cruciaal omdat je bepaalde taken deelt met elkaar en onderlinge vervangbaarheid noodzakelijk is.
De basis is op orde. De uitdaging is om binnen deze omgeving goed te blijven kijken naar verbetermogelijkheden.

De rol ziet er in hoofdlijnen zo uit

 • Je focus ligt op het dagelijks beheer van de gegevens binnen BGT en de BAG.
 • Je laat objecten inwinnen en muteert, levert en distribueert gegevens.
 • Je onderzoekt en verwerkt terugmeldingen die betrekking hebben op de BGT en de BAG.
 • Je hebt nauw contact met afnemers en belanghebbenden zoals de collega’s van Beheer en Onderhoud en Belastingsamenwerking Oost-Brabant. 
 • Je adviseert en rapporteert (ENSIA) over de kwaliteit en kwantiteit van de registraties.
 • Je hebt oog voor procesverbeteringen en voert deze door.
 • Je voert functioneel beheerwerkzaamheden uit (verstoringen, updates e.d.).

Herken je je in deze talenten?

Herken je je in deze talenten of wil je je hierin ontwikkelen?

 • Technisch inzicht
 • Communicatief
 • Analytisch
 • Overtuigingskracht
 • Nauwkeurig

Jouw talenten zet je in om ….

… ervoor te zorgen dat de BGT en BAG actueel, compleet en kwalitatief goed zijn.

Werken bij de gemeente Deurne

In Deurne maken we wat ingewikkeld is eenvoudig. We luisteren om te begrijpen en hebben oog voor de mens achter het verhaal. Bevlogen en ondernemend zoeken we altijd naar de beste oplossing, in onze dienstverlening, projecten én onze onderlinge samenwerking.
Je komt terecht in een flexibele en inspirerende werkomgeving, waar we met passie en plezier aan onze gezamenlijke doelen werken. Je krijgt de kans om impact te maken op de maatschappij en kan hiermee écht het verschil maken. Deurne. Daar doen we het voor!

Passen wij bij elkaar?

We zijn continu in ontwikkeling en hebben mooie ambities. Onze medewerkers zijn daarin de drijvende kracht. Wij zijn daarom op zoek naar nieuwe talenten die zich herkennen in onze kernwaarden.

Icon voor Bevlogen (uit de BROS strategie)

Bevlogen: Passie, plezier, energie en toewijding voor Deurne.

Icon voor Resultaatgericht (uit de BROS strategie)

Resultaatgericht: Haalt doelstellingen en concrete resultaten. Geeft niet op, stelt plannen bij en houdt doel voor ogen.

Icon voor Ondernemend (uit de BROS strategie)

Ondernemend: Denken, durven, doen. Blijft verbeteren en verlegt grenzen.

icon voor samenwerkend (uit de BROS strategie)

Samenwerkend: Actief op zoek naar samenwerking. Gebruikt kennis en talenten. Leeft zich in en schakelt in rollen. 1+1=3.

Zie je raakvlakken?

We zijn op zoek naar talenten en dan maakt het niet uit of je een starter, zij-instromer, rot in het vak of wat dan ook bent. We nodigen je uit om te reageren! Je krijgt bij ons altijd de mogelijkheid om te groeien en ontwikkelen. We bespreken dan samen hoe jij je verder kan ontwikkelen in je talenten.

Wat bieden we jou?

 • Wij werken flexibel, dit betekent dat we in het team samen afspraken maken over waar en wanneer je werkt.
 • Je kunt full time (36 uur) aan de slag. Ben je minder uur per week beschikbaar laat het ons even weten.
 • Een passend salaris van minimaal € 2.581,- tot maximaal € 3.732,- bruto per maand op basis van 36 uur per week. (schaal 8, HR21-profiel medewerker gegevens III).
 • Een individueel keuzebudget bestaande uit vakantiegeld, eindejaarsuitkering en levensloopbijdrage van 17,05%.
 • Een tegemoetkoming ziektekosten van € 168 of € 296 bruto per jaar (afhankelijk van je salaris).
 • Een prima pakket arbeidsvoorwaarden met onder andere: uitruil woon-werkverkeer, aan- en verkoop verlofuren, hybride werken, een eigen mobiele telefoon en laptop, thuiswerkfaciliteiten en een thuiswerkvergoeding.
 • Een online leerplatform BROS academie, elektrische deelfietsen en (na afronding van de verbouwing) een inspirerende werkomgeving in het nieuwe ‘Huis voor de samenleving’.

Meer informatie

Interesse in dit profiel, maar heb je toch nog vragen? Neem dan contact op met Anita van Rijswijck, teamleider Informatiemanagement en Communicatie. Zij is te bereiken via telefoonnummer 0493 - 38 77 11.

Direct reageren?

Dit kan tot en met 26 maart 2023. Je ontvangt zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen 5 werkdagen na sluitingsdatum van ons bericht over de verdere sollicitatieprocedure.

Solliciteer nu naar de functie BGT-/BAG-beheerder