Breng jij naast jouw vakinhoudelijke professionaliteit een frisse en flexibele blik? Dan ben je in Deurne op de juiste plek!

Als adviseur stedenbouw lever je stedenbouwkundige adviezen bij het tot stand brengen van bestemmingsplannen, bouwaanvragen en beleidsstukken gericht op stedenbouwkundige ontwikkeling, zoals de welstandsnota, omgevingsvisie of gebiedsvisies.

Het beoordelen van een bouwaanvraag doe je nooit alleen, er is altijd sprake van één dossiereigenaar en van een coproductie. Bouwaanvragen kunnen bestuurlijk gevoelig liggen. En bij grote ontwikkelingen wordt een interne projectorganisatie ingericht.

De rol ziet er in hoofdlijnen zo uit

 • Je beoordeelt aanvragen die afwijken van het bestemmingsplan.
 • Daarnaast adviseer je over ruimtelijke kwaliteit, verwerkt deze in richtlijnen en implementeert deze.
 • Je stelt kaders op voor en visualiseert stedenbouwkundige plannen en je toetst stedenbouwkundige plannen die door derden worden ontwikkeld.
 • Je bent een professionele gesprekspartner voor architecten, ontwikkelaars en interne partijen over de mogelijkheden en randvoorwaarden van toekomstige bouwplannen en ontwikkellocaties.

Herken je je in deze talenten?

Herken je je in deze talenten of wil je je hierin ontwikkelen?

 • Zelfstandigheid
 • Consistent
 • Probleem oplossend vermogen
 • Overtuigingskracht
 • Vindingrijk

Je hebt gevoel voor bestuurlijke afwegingen en belangen en je werkt integraal en projectmatig. Je hebt goede communicatieve vaardigheden. Je bent in staat alle materie mondeling en schriftelijk te vertalen in een voor bestuur, collega’s en inwoners te begrijpen verhaal. Je neemt regie, voelt je verantwoordelijk en zorgt dat de klant tevreden is.

Jouw talenten zet je in om ….

Samen te bouwen aan een mooi Deurne met een goede basiskwaliteit van de gebouwde omgeving en de openbare ruimte.

Werken bij de gemeente Deurne

In Deurne maken we wat ingewikkeld is eenvoudig. We luisteren om te begrijpen en hebben oog voor de mens achter het verhaal. Bevlogen en ondernemend zoeken we altijd naar de beste oplossing, in onze dienstverlening, projecten én onze onderlinge samenwerking.
Je komt terecht in een flexibele en inspirerende werkomgeving, waar we met passie en plezier aan onze gezamenlijke doelen werken. Je krijgt de kans om impact te maken op de maatschappij en kan hiermee écht het verschil maken. Deurne. Daar doen we het voor!

Passen wij bij elkaar?

We zijn continu in ontwikkeling en hebben mooie ambities. Onze medewerkers zijn daarin de drijvende kracht. Wij zijn daarom op zoek naar nieuwe talenten die zich herkennen in onze kernwaarden.

Icon voor Bevlogen (uit de BROS strategie)

Bevlogen: Passie, plezier, energie en toewijding voor Deurne.

Icon voor Resultaatgericht (uit de BROS strategie)

Resultaatgericht: Haalt doelstellingen en concrete resultaten. Geeft niet op, stelt plannen bij en houdt doel voor ogen.

Icon voor Ondernemend (uit de BROS strategie)

Ondernemend: Denken, durven, doen. Blijft verbeteren en verlegt grenzen.

icon voor samenwerkend (uit de BROS strategie)

Samenwerkend: Actief op zoek naar samenwerking. Gebruikt kennis en talenten. Leeft zich in en schakelt in rollen. 1+1=3.

Zie je raakvlakken?

We zijn op zoek naar talenten en dan maakt het niet uit of je een starter, zij-instromer, rot in het vak of wat dan ook bent. We nodigen je uit om te reageren! Je krijgt bij ons altijd de mogelijkheid om te groeien en ontwikkelen. We bespreken dan samen hoe jij je verder kan ontwikkelen in je talenten.

Wat bieden we jou?

 • Wij werken flexibel, dit betekent dat we in het team samen afspraken maken over waar en wanneer je werkt.
 • Je kunt parttime (22 uur) aan de slag. Ben je minder uur per week beschikbaar laat het ons even weten.
 • Een passend salaris van minimaal € 3.406,- tot maximaal € 5.021,- bruto per maand op basis van 36 uur per week. (schaal 10A, HR21-profiel adviseur III).
 • Een individueel keuzebudget bestaande uit vakantiegeld, eindejaarsuitkering en levensloopbijdrage van 17,05%.
 • Een tegemoetkoming ziektekosten van € 168,- of € 296,- bruto per jaar (afhankelijk van je salaris).
 • Een prima pakket arbeidsvoorwaarden met onder andere: uitruil woon-werkverkeer, aan- en verkoop verlofuren, hybride werken, een eigen mobiele telefoon en laptop, thuiswerkfaciliteiten en een thuiswerkvergoeding.
 • Een online leerplatform BROS academie, elektrische deelfietsen en (na afronding van de verbouwing) een inspirerende werkomgeving in het nieuwe ‘Huis voor de samenleving’.

Meer informatie

Interesse in dit profiel, maar heb je toch nog vragen? Neem dan contact op met Roel van den Munckhof, teamleider Ruimte Ontwikkeling. Hij is te bereiken via telefoonnummer 0493 - 38 77 11.

Direct reageren?

Dit kan tot en met 26 maart 2023. Je ontvangt zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen 5 werkdagen na sluitingsdatum van ons bericht over de verdere sollicitatieprocedure.

Solliciteer nu naar de functie Adviseur stedenbouw