Het talentprofiel is op hoofdlijnen beschreven. Het gaat om een rol die aan het veranderen is, die komende tijd verder vormgegeven wordt. De exacte taken kunnen in de praktijk variëren. Samen met je collega’s en teamleider ga je hiermee aan de slag.

De rol in hoofdlijnen

De rol ziet er in hoofdlijnen zo uit

Als enthousiaste adviseur voel je je als een vis in het water in een professionele en vraaggerichte organisatie. Je werkt integraal en hecht net als wij grote waarde aan betrokkenheid. Je bent ondernemend, professioneel en een echte teamplayer. Samen resultaten behalen voor onze burgers, daar gaan we voor.

We zoeken een collega die strategisch denkt en pragmatisch uitvoert. Je hebt een passie voor water en weet jouw collega's te enthousiasmeren en te stimuleren. Je hebt lef, bent ondernemend en in staat om in- en externe signalen en vragen snel op te pakken en waar nodig het management erbij te betrekken. Je kunt goed schrijven en hoofd- en bijzaken onderscheiden. Je gaat voor resultaat en werkt projectmatig. Je bent flexibel en bereid om ook vraagstukken op te pakken die buiten jouw vakgebied liggen. Daarnaast heb je gevoel met bestuurlijke processen en gevoel voor bestuurlijke verhoudingen. Je beschikt over de competenties oordeelsvermogen, organisatiebewustzijn, innoveren en overtuigingskracht.

Herken je je in deze talenten?

Herken je je in deze talenten of wil je je hierin ontwikkelen?

 • Besluitvaardig
 • Planmatig werken
 • Samenwerken
 • Netwerken
 • Politieke sensitiviteit

Jouw talenten zet je in om ...

Het cluster water is volop in beweging. Werkt veel samen in de regio en is gericht op de dingen die nu gebeuren maar ook voor de langere termijn.

Als beleidsadviseur lever je een actieve bijdrage aan de beleidsvorming op het gebied van riolering, water en klimaatadaptatie. Samen met vakspecialisten en andere stakeholders, binnen of buiten de gemeente, geef je vorm aan dit beleid. Je organiseert het proces, stemt af, maakt verbinding en stuurt op de inhoud bij het tot stand komen van dit beleid. Het werk varieert van het formuleren van beleid, het hands-on adviseren tot het tactisch/strategisch adviseren. Daarnaast vervul je in bepaalde gevallen ook de rol van projectleider. Ook weet je vraagstukken die geen relatie hebben met jouw vakgebied, op te pakken en tot een goed einde af te ronden. Dit vraagt een grote mate van flexibiliteit.
Je combineert taken van diverse abstractieniveaus met elkaar, met behoud van overzicht en kennis van de dynamische omgeving waarbinnen je werkzaam bent. Dit vraagt om het goed kunnen schakelen en integraal denken en handelen.

Klimaatverandering is een hot item. Voor veel mensen is het echter een ongrijpbaar vraagstuk. Jij bent daarom in staat om mensen te informeren, te verbinden, overtuigen en inspireren en te enthousiasmeren. Je bent in staat om jouw collega’s en onze inwoners mee te nemen in oplossingen.

Werken bij gemeente Deurne

In Deurne maken we wat ingewikkeld is eenvoudig. We luisteren om te begrijpen en hebben oog voor de mens achter het verhaal. Bevlogen en ondernemend zoeken we altijd naar de beste oplossing, in onze dienstverlening, projecten én onze onderlinge samenwerking.
Je komt terecht in een flexibele en inspirerende werkomgeving, waar we met passie en plezier aan onze gezamenlijke doelen werken. Je krijgt de kans om impact te maken op de maatschappij en kan hiermee écht het verschil maken. Deurne. Daar doen we het voor!

Passen wij bij elkaar?

We zijn continu in ontwikkeling en hebben mooie ambities. Onze medewerkers zijn daarin de drijvende kracht. Wij zijn daarom op zoek naar nieuwe talenten die zich herkennen in onze kernwaarden.

Icon voor Bevlogen (uit de BROS strategie)

Bevlogen: Passie, plezier, energie en toewijding voor Deurne.

Icon voor Resultaatgericht (uit de BROS strategie)

Resultaatgericht: Haalt doelstellingen en concrete resultaten. Geeft niet op, stelt plannen bij en houdt doel voor ogen.

Icon voor Ondernemend (uit de BROS strategie)

Ondernemend: Denken, durven, doen. Blijft verbeteren en verlegt grenzen.

icon voor samenwerkend (uit de BROS strategie)

Samenwerkend: Actief op zoek naar samenwerking. Gebruikt kennis en talenten. Leeft zich in en schakelt in rollen. 1+1=3.

Zie je raakvlakken?

We zijn op zoek naar talenten en dan maakt het niet uit of je een starter, zij-instromer, rot in het vak of wat dan ook bent. We nodigen je uit om te reageren! Je krijgt bij ons altijd de mogelijkheid om te groeien en ontwikkelen. We bespreken dan samen hoe jij je verder kan ontwikkelen in je talenten.

Wat bieden we jou?

 • Wij werken flexibel, dit betekent dat we in het team samen afspraken maken over waar en wanneer je werkt.
 • Je kunt full time (36 uur) aan de slag. Ben je minder uur per week beschikbaar laat het ons even weten.
 • Een passend salaris van minimaal € 3.090,- tot maximaal € 4.671,- bruto per maand op basis van 36 uur per week. (schaal 10, HR21-profiel medewerker beleidsuitvoering I).
 • Een individueel keuzebudget bestaande uit vakantiegeld, eindejaarsuitkering en levensloopbijdrage van 17,05%.
 • Een tegemoetkoming ziektekosten van € 168,- of € 296,- bruto per jaar (afhankelijk van je salaris).
 • Een prima pakket arbeidsvoorwaarden met onder andere: uitruil woon-werkverkeer, aan- en verkoop verlofuren, hybride werken, een eigen mobiele telefoon en laptop, thuiswerkfaciliteiten en een thuiswerkvergoeding.
 • Een online leerplatform BROS academie, elektrische deelfietsen en (na afronding van de verbouwing) een inspirerende werkomgeving in het nieuwe ‘Huis voor de samenleving’.

Meer informatie

Interesse in dit profiel, maar heb je toch nog vragen? Neem dan contact op met Naglaa Bellakhal, teamleider ruimte beheer en onderhoud. Zij is te bereiken via telefoonnummer 0493 - 38 77 11.

Direct reageren?

Dit kan tot en met 26 maart 2023. Je ontvangt zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen 5 werkdagen na sluitingsdatum van ons bericht over de verdere sollicitatieprocedure.

Solliciteer nu naar de functie Beleidsadviseur water en riool