Het talentprofiel is op hoofdlijnen beschreven. Het gaat om een rol in een omgeving waar veranderingen gaande zijn, die komende tijd verder vormgegeven worden. De exacte taken kunnen in de praktijk variëren. Samen met je collega’s en teamleider ga je hiermee aan de slag.

Als enthousiaste collega voel je je als een vis in het water in een professionele en vraaggerichte organisatie. Je werkt integraal en hecht net als wij grote waarde aan betrokkenheid. Je bent ondernemend, professioneel en een echte teamplayer. Samen resultaten behalen voor onze burgers, daar gaan we voor.

De rol ziet er in hoofdlijnen zo uit

Je levert een actieve bijdrage aan de beleidsvorming op het gebied van openbaar groen, bos en natuurgebieden. Samen met vakspecialisten en andere stakeholders, binnen of buiten de gemeente, geef je vorm aan dit beleid. Je organiseert het proces, stemt af, maakt verbinding en stuurt op de inhoud bij het tot stand komen van dit beleid. Het werk varieert van het formuleren van beleid, het hands-on adviseren tot het tactisch/strategisch adviseren. Daarnaast vervul je ook de rol van regisseur ‘Deurne Doet ‘t’. Ook weet je vraagstukken die geen relatie hebben met jouw vakgebied, op te pakken en tot een goed einde af te ronden. Dit vraagt een grote mate van flexibiliteit.

Herken je je in deze talenten?

Herken je je in deze talenten of wil je je hierin ontwikkelen?

 • Probleem oplossend vermogen
 • Planmatig werken
 • Zelfstandig werken
 • Communicatief vaardig

Jouw talenten zet je in om ….

Er is genoeg te doen binnen cluster groen. Het cluster draagt bij aan de vertaling van de toekomstplannen van Deurne 2030 naar de praktijk. Samenwerking binnen en buiten de organisatie is belangrijk voor het team om de doelstellingen te realiseren.

Dit houdt in dat je taken met elkaar combineert van diverse abstractieniveaus, je behoudt overzicht en kennis van de dynamische omgeving waarbinnen je werkzaam bent. Dit vraagt om het goed schakelen in- en extern en integraal denken en handelen.

‘DEURNE DOET ‘T’

Vanaf 1 januari 2017 is het beheer van de openbare ruimte samen met inwoners en professionele partners op een andere manier ingericht. In de ‘oude’ situatie bepaalt de gemeente waar, wat en hoe het beheer van de openbare ruimte in de gemeente plaatsvindt. Vanaf 2017 stelt en bewaakt de gemeente de minimum kwaliteitseisen voor het beheer (wat-vraag). De bewoners, de aannemer(s) en de gemeente (buitendienst) bepalen in overleg (hoe-vraag) hoe het onderhoud gaat gebeuren in de wijk of kern.

Werken bij de gemeente Deurne

In Deurne maken we wat ingewikkeld is eenvoudig. We luisteren om te begrijpen en hebben oog voor de mens achter het verhaal. Bevlogen en ondernemend zoeken we altijd naar de beste oplossing, in onze dienstverlening, projecten én onze onderlinge samenwerking.
Je komt terecht in een flexibele en inspirerende werkomgeving, waar we met passie en plezier aan onze gezamenlijke doelen werken. Je krijgt de kans om impact te maken op de maatschappij en kan hiermee écht het verschil maken. Deurne. Daar doen we het voor!

Passen wij bij elkaar?

We zijn continu in ontwikkeling en hebben mooie ambities. Onze medewerkers zijn daarin de drijvende kracht. Wij zijn daarom op zoek naar nieuwe talenten die zich herkennen in onze kernwaarden.

Icon voor Bevlogen (uit de BROS strategie)

Bevlogen: Passie, plezier, energie en toewijding voor Deurne.

Icon voor Resultaatgericht (uit de BROS strategie)

Resultaatgericht: Haalt doelstellingen en concrete resultaten. Geeft niet op, stelt plannen bij en houdt doel voor ogen.

Icon voor Ondernemend (uit de BROS strategie)

Ondernemend: Denken, durven, doen. Blijft verbeteren en verlegt grenzen.

icon voor samenwerkend (uit de BROS strategie)

Samenwerkend: Actief op zoek naar samenwerking. Gebruikt kennis en talenten. Leeft zich in en schakelt in rollen. 1+1=3.

Zie je raakvlakken?

We zijn op zoek naar talenten en dan maakt het niet uit of je een starter, zij-instromer, rot in het vak of wat dan ook bent. We nodigen je uit om te reageren! Je krijgt bij ons altijd de mogelijkheid om te groeien en ontwikkelen. We bespreken dan samen hoe jij je verder kan ontwikkelen in je talenten.

Wat bieden we jou?

 • Wij werken flexibel, dit betekent dat we in het team samen afspraken maken over waar en wanneer je werkt.
 • Je kunt full time (36 uur) aan de slag. Ben je minder uur per week beschikbaar laat het ons even weten.
 • Een passend salaris van minimaal € 3.396,- tot maximaal € 5.009,- bruto per maand op basis van 36 uur per week. (schaal 10, HR21-profiel medewerker beleidsuitvoering I).
 • Een individueel keuzebudget bestaande uit vakantiegeld, eindejaarsuitkering en levensloopbijdrage van 17,05%.
 • Een tegemoetkoming ziektekosten van € 168,- of € 296,- bruto per jaar (afhankelijk van je salaris).
 • Een prima pakket arbeidsvoorwaarden met onder andere: uitruil woon-werkverkeer, aan- en verkoop verlofuren, hybride werken, een eigen mobiele telefoon en laptop, thuiswerkfaciliteiten en een thuiswerkvergoeding.
 • Een online leerplatform BROS academie, elektrische deelfietsen en (na afronding van de verbouwing) een inspirerende werkomgeving in het nieuwe ‘Huis voor de samenleving’.

Meer informatie

Interesse in dit profiel, maar heb je toch nog vragen? Neem dan contact op met Naglaa Bellakhal, teamleider beheer en onderhoud. Zij is te bereiken via telefoonnummer 0493 - 38 77 11.

Direct reageren?

Solliciteer nu naar de functie Beleidsmedewerker groen

Je ontvangt zo snel mogelijk van ons bericht over de verdere sollicitatieprocedure.