De gemeenteraad heeft aan aantal mooie ambities uitgesproken over een toekomstbestendig Deurne. Onze maatschappelijke voorzieningen en het thema positieve gezondheid spelen hier een belangrijke rol in en jij mag daar een leidende positie in nemen. Als beleidsontwikkelaar samenleving wordt je onderdeel van een cluster dat zich aan het hervormen is. Dit biedt jou de kans om samen met je collega’s en teamleider te kijken naar je eigen en elkaars talenten, én hoe deze het beste tot zijn recht komen.

De rol ziet er in hoofdlijnen zo uit

 • Je ontwikkelt en implementeert beleid binnen het sociaal domein en weet op een effectieve en efficiënte wijze in te spelen op de behoefte en wensen van de gemeente Deurne.
 • Je staat aan het roer om aan de slag te gaan met diverse projecten zoals het ontwikkelen van beleid voor toekomstige gemeenschapshuizen, het creëren van een visie m.b.t. gezondheidspreventie én het coördineren van het programma maatschappelijke voorzieningen in de buurt.
 • Je bent een sparringpartner en je bent met je communicatieve talenten in staat verschillende communicatiestijlen te hanteren in de gesprekken die voorbij komen, zoals het college, met samenwerkingspartijen of inwoners.
 • Met jouw politieke sensitiviteit weet je de Deurnese belangen te behartigen!

Herken je je in deze talenten?

Herken je je in deze talenten of wil je je hierin ontwikkelen?

 • Je neemt initiatief en regie
 • Je bent vindingrijk en beschikt over relativeringsvermogen
 • Je bent sterk in je schriftelijke en mondelijke communicatie
 • Je hebt geduld, luistert goed, vraagt door en weet op een respectvolle manier te overtuigen

Jouw talenten zet je in om ….

Het beleid binnen het sociaal domein verder te ontwikkelen en implementeren. De basis van je werk is maatschappelijke accommodaties, sport, cultuur en subsidiebeleid. Samen met je team ga je aan de slag om ieders talenten het beste tot uiting te laten komen. Kortom, wees welkom, wordt onderdeel van deze reis én zet jouw talenten in binnen het sociaal domein.

Werken bij de gemeente Deurne

In Deurne maken we wat ingewikkeld is eenvoudig. We luisteren om te begrijpen en hebben oog voor de mens achter het verhaal. Bevlogen en ondernemend zoeken we altijd naar de beste oplossing, in onze dienstverlening, projecten én onze onderlinge samenwerking.
Je komt terecht in een flexibele en inspirerende werkomgeving, waar we met passie en plezier aan onze gezamenlijke doelen werken. Je krijgt de kans om impact te maken op de maatschappij en kan hiermee écht het verschil maken. Deurne. Daar doen we het voor!

Passen wij bij elkaar?

We zijn continu in ontwikkeling en hebben mooie ambities. Onze medewerkers zijn daarin de drijvende kracht. Wij zijn daarom op zoek naar nieuwe talenten die zich herkennen in onze kernwaarden.

Icon voor Bevlogen (uit de BROS strategie)

Bevlogen: Passie, plezier, energie en toewijding voor Deurne.

Icon voor Resultaatgericht (uit de BROS strategie)

Resultaatgericht: Haalt doelstellingen en concrete resultaten. Geeft niet op, stelt plannen bij en houdt doel voor ogen.

Icon voor Ondernemend (uit de BROS strategie)

Ondernemend: Denken, durven, doen. Blijft verbeteren en verlegt grenzen.

icon voor samenwerkend (uit de BROS strategie)

Samenwerkend: Actief op zoek naar samenwerking. Gebruikt kennis en talenten. Leeft zich in en schakelt in rollen. 1+1=3.

Zie je raakvlakken?

We zijn op zoek naar talenten en dan maakt het niet uit of je een starter, zij-instromer, rot in het vak of wat dan ook bent. We nodigen je uit om te reageren! Je krijgt bij ons altijd de mogelijkheid om te groeien en ontwikkelen. We bespreken dan samen hoe jij je verder kan ontwikkelen in je talenten.

Wat bieden we jou?

 • Wij werken flexibel, dit betekent dat we in het team samen afspraken maken over waar en wanneer je werkt.
 • Je kunt full time (36 uur) aan de slag. Ben je minder uur per week beschikbaar laat het ons even weten.
 • Een passend salaris van minimaal € 3.406,- tot maximaal € 5.021,- bruto per maand op basis van 36 uur per week. (schaal 10A, HR21-profiel medewerker ontwikkeling II).
 • Een individueel keuzebudget bestaande uit vakantiegeld, eindejaarsuitkering en levensloopbijdrage van 17,05%.
 • Een tegemoetkoming ziektekosten van € 168,- of € 296,- bruto per jaar (afhankelijk van je salaris).
 • Een prima pakket arbeidsvoorwaarden met onder andere: uitruil woon-werkverkeer, aan- en verkoop verlofuren, hybride werken, een eigen mobiele telefoon en laptop, thuiswerkfaciliteiten en een thuiswerkvergoeding.
 • Een online leerplatform BROS academie, elektrische deelfietsen en (na afronding van de verbouwing) een inspirerende werkomgeving in het nieuwe ‘Huis voor de samenleving’.

Meer informatie

Interesse in dit profiel, maar heb je toch nog vragen? Neem dan contact op met Vincent Henskens, afdelingshoofd Samenleving. Hij is te bereiken via telefoonnummer 06 - 82 81 08 45.

Direct reageren?

Dit kan tot en met 26 maart 2023. Je ontvangt zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen 5 werkdagen na sluitingsdatum van ons bericht over de verdere sollicitatieprocedure.

Solliciteer nu naar de functie Beleidsontwikkelaar Samenleving