Het talentprofiel is op hoofdlijnen beschreven. Het gaat om een nieuwe rol, die komende tijd verder vormgegeven wordt. De exacte taken kunnen in de praktijk variëren. Samen met je collega’s en teamleider ga je hiermee aan de slag.

De maatschappij, dat ben jij!

Het vinden van een woning is voor veel mensen een uitdaging, ook in onze gemeente. Maar hoe doen we dat specifiek voor de kwetsbare groepen in onze samenleving zoals arbeidsmigranten, statushouders en de diverse groepen spoedzoekers? Wat hebben zij nodig in huisvesting en welke constructieve rol kunnen wij spelen als gemeente? We vinden het belangrijk om een integraal beleid te hebben met een voorspel- en wendbare aanpak. En het is aan jou om dit te organiseren; hoe leuk is dat!

De rol ziet er in hoofdlijnen zo uit

 • Je stelt een integraal huisvesting beleid op. Dit doe je in afstemming met diverse interne- en externe betrokkenen, zoals je collega’s van de afdeling ruimte en het sociaal domein, de omliggende (peel)gemeenten en de provincie.
 • Je formuleert concrete doelstellingen hoe de gemeente kan bijdragen aan de huisvesting van aandachtsgroepen.
 • Je weet een regionaal en landelijk netwerk op te bouwen rondom wonen en zorg waarbij je jouw kennis over huisvesting verder ontwikkelt en deelt.
 • Je brengt de gestelde doelen en het beleid tot uitvoering.

Herken je je in deze talenten?

Herken je je in deze talenten of wil je je hierin ontwikkelen?

 • Je neemt initiatief
 • Je bent een organisator en weet van aanpakken
 • Je brengt een gezonde dosis humor mee
 • Je bent stressbestendig en weet zaken te verbinden en coördineren

Jouw talenten zet je in om ….

Het huisvesting beleid vorm te geven en uit te voeren. Als beleidsuitvoerder huisvesting aandachtsgroepen wordt je onderdeel van het team sociaal domein. Een team dat onlangs aan de slag is gegaan met het herijken van de eigen identiteit. We kijken naar elkaars talenten en hoe we deze samen het beste in kunnen zetten. Zelfsturend, positief ingesteld en veel humor zijn kenmerken van het team. Kortom, wees welkom, wordt onderdeel van deze reis én zet jouw talenten in binnen het sociaal domein!

Werken bij de gemeente Deurne

In Deurne maken we wat ingewikkeld is eenvoudig. We luisteren om te begrijpen en hebben oog voor de mens achter het verhaal. Bevlogen en ondernemend zoeken we altijd naar de beste oplossing, in onze dienstverlening, projecten én onze onderlinge samenwerking.
Je komt terecht in een flexibele en inspirerende werkomgeving, waar we met passie en plezier aan onze gezamenlijke doelen werken. Je krijgt de kans om impact te maken op de maatschappij en kan hiermee écht het verschil maken. Deurne. Daar doen we het voor!

Passen wij bij elkaar?

We zijn continu in ontwikkeling en hebben mooie ambities. Onze medewerkers zijn daarin de drijvende kracht. Wij zijn daarom op zoek naar nieuwe talenten die zich herkennen in onze kernwaarden.

Icon voor Bevlogen (uit de BROS strategie)

Bevlogen: Passie, plezier, energie en toewijding voor Deurne.

Icon voor Resultaatgericht (uit de BROS strategie)

Resultaatgericht: Haalt doelstellingen en concrete resultaten. Geeft niet op, stelt plannen bij en houdt doel voor ogen.

Icon voor Ondernemend (uit de BROS strategie)

Ondernemend: Denken, durven, doen. Blijft verbeteren en verlegt grenzen.

icon voor samenwerkend (uit de BROS strategie)

Samenwerkend: Actief op zoek naar samenwerking. Gebruikt kennis en talenten. Leeft zich in en schakelt in rollen. 1+1=3.

Zie je raakvlakken?

We zijn op zoek naar talenten en dan maakt het niet uit of je een starter, zij-instromer, rot in het vak of wat dan ook bent. We nodigen je uit om te reageren! Je krijgt bij ons altijd de mogelijkheid om te groeien en ontwikkelen. We bespreken dan samen hoe jij je verder kan ontwikkelen in je talenten.

Wat bieden we jou?

 • Wij werken flexibel, dit betekent dat we in het team samen afspraken maken over waar en wanneer je werkt.
 • Je kunt full time (36 uur) aan de slag. Ben je minder uur per week beschikbaar laat het ons even weten.
 • Een passend salaris van minimaal € 3.090,- tot maximaal € 4.671,- bruto per maand op basis van 36 uur per week. (schaal 10, HR21-profiel medewerker beleidsuitvoerder I). Het betreft een indicatieve waardering. De functie moet nog voorgelegd worden aan de functiewaarderingscommissie HR21.
 • Een individueel keuzebudget bestaande uit vakantiegeld, eindejaarsuitkering en levensloopbijdrage van 17,05%.
 • Een tegemoetkoming ziektekosten van € 168,- of € 296,- bruto per jaar (afhankelijk van je salaris).
 • Een prima pakket arbeidsvoorwaarden met onder andere: uitruil woon-werkverkeer, aan- en verkoop verlofuren, hybride werken, een eigen mobiele telefoon en laptop, thuiswerkfaciliteiten en een thuiswerkvergoeding.
 • Een online leerplatform BROS academie, elektrische deelfietsen en (na afronding van de verbouwing) een inspirerende werkomgeving in het nieuwe ‘Huis voor de samenleving’.

Meer informatie

Interesse in dit profiel, maar heb je toch nog vragen? Neem dan contact op met Vincent Henskens, afdelingshoofd Samenleving. Hij is te bereiken via telefoonnummer 0493 - 38 77 11.

Direct reageren?

Dit kan tot en met 26 maart 2023. Je ontvangt zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen 5 werkdagen na sluitingsdatum van ons bericht over de verdere sollicitatieprocedure.

Solliciteer nu naar de functie Beleidsuitvoerder huisvesting aandachtsgroepen