Werk jij graag fysiek in de buitenlucht en hou je van afwisseling? Kom ons team dan versterken!

Het team heeft een eigen locatie: de gemeentewerf. Dit is de basis voor zowel de aannemer, de sociale werkvoorziening Senzer als de buitendienst. We werken met één planning: in samenwerking hebben we de hele openbare ruimte in onderhoud.

Het team heeft veel collega’s die al lang in dienst zijn: zij zijn honkvast en willen niets anders! Er is veel (plaatselijke) kennis en ervaring aanwezig. Het team is loyaal en 24/7 inzetbaar indien nodig.
De taken staan vast, maar met vrijheid bij het uitvoeren ervan; er is ruimte voor eigen initiatief en vakmanschap. Het werk wordt veelal in duo’s uitgevoerd, maar sommige klussen doe je alleen. En soms ook samen met één van onze partners. Het team vaart op afspraken die we aan de voorkant maken; duidelijkheid is fijn voor iedereen. Er is een open cultuur; alles kan besproken worden.

En niet onbelangrijk: we hebben een eigen tafelvoetbal- en dartcompetitie!

De rol ziet er in hoofdlijnen zo uit

 • Je handelt diverse meldingen van inwoners af.
 • Je voert preventief onderhoudswerk uit en wordt door de planner ingezet op losse klussen. De werkzaamheden variëren van kleine bestratingsklussen, voorbereiden van evenementen, snoeien, blad ruimen, verkeersafzettingen en borden plaatsen en eventueel rioleringswerk.
 • Je werkt binnen het beheergebied van je wijkteam. Meldingen die je binnen krijgt verwerk je vakkundig, op tijd en je informeert de melder.
 • Reguliere werktijden lopen van 07.30 tot 16.30 uur. Daarnaast wordt je ingepland voor de storingsdienst en gladheidsbestrijding. Een afwisselende functie die dus ook buiten reguliere werktijden kan plaatsvinden.

Herken je je in deze talenten?

Herken je je in deze talenten of wil je je hierin ontwikkelen?

 • Je bent gemotiveerd en proactief.
 • Je bent zelfstandig, maakt afspraken en komt die na.
 • Je bent communicatief vaardig, representatief en hebt overtuigingskracht.
 • Je kunt goed samenwerken, maar ook alleen.
 • LET OP: Je moet binnen 30 minuten op de gemeentewerf aanwezig kunnen zijn voor inzet in gladheidsbestrijding en storingsdiensten.

Werken bij de gemeente Deurne

In Deurne maken we wat ingewikkeld is eenvoudig. We luisteren om te begrijpen en hebben oog voor de mens achter het verhaal. Bevlogen en ondernemend zoeken we altijd naar de beste oplossing, in onze dienstverlening, projecten én onze onderlinge samenwerking.
Je komt terecht in een flexibele en inspirerende werkomgeving, waar we met passie en plezier aan onze gezamenlijke doelen werken. Je krijgt de kans om impact te maken op de maatschappij en kan hiermee écht het verschil maken. Deurne. Daar doen we het voor!

Passen wij bij elkaar?

We zijn continu in ontwikkeling en hebben mooie ambities. Onze medewerkers zijn daarin de drijvende kracht. Wij zijn daarom op zoek naar nieuwe talenten die zich herkennen in onze kernwaarden.

Icon voor Bevlogen (uit de BROS strategie)

Bevlogen: Passie, plezier, energie en toewijding voor Deurne.

Icon voor Resultaatgericht (uit de BROS strategie)

Resultaatgericht: Haalt doelstellingen en concrete resultaten. Geeft niet op, stelt plannen bij en houdt doel voor ogen.

Icon voor Ondernemend (uit de BROS strategie)

Ondernemend: Denken, durven, doen. Blijft verbeteren en verlegt grenzen.

icon voor samenwerkend (uit de BROS strategie)

Samenwerkend: Actief op zoek naar samenwerking. Gebruikt kennis en talenten. Leeft zich in en schakelt in rollen. 1+1=3.

Zie je raakvlakken?

We zijn op zoek naar talenten en dan maakt het niet uit of je een starter, zij-instromer, rot in het vak of wat dan ook bent. We nodigen je uit om te reageren! Je krijgt bij ons altijd de mogelijkheid om te groeien en ontwikkelen. We bespreken dan samen hoe jij je verder kan ontwikkelen in je talenten.

Wat bieden we jou?

 • Wij werken flexibel, dit betekent dat we in het team samen afspraken maken over waar en wanneer je werkt.
 • Je kunt full time (36 uur) aan de slag. Ben je minder uur per week beschikbaar laat het ons even weten.
 • Een passend salaris van minimaal € 1.885,- tot maximaal € 2.874,- bruto per maand op basis van 36 uur per week. (schaal 5, HR21-profiel medewerker technische uitvoering III).
 • Een individueel keuzebudget bestaande uit vakantiegeld, eindejaarsuitkering en levensloopbijdrage van 17,05%.
 • Een tegemoetkoming ziektekosten van € 168 of € 296 bruto per jaar (afhankelijk van je salaris).
 • Een prima pakket arbeidsvoorwaarden met onder andere: uitruil woon-werkverkeer, aan- en verkoop verlofuren, hybride werken, een eigen mobiele telefoon en laptop, thuiswerkfaciliteiten en een thuiswerkvergoeding.
 • Een online leerplatform BROS academie, elektrische deelfietsen en (na afronding van de verbouwing) een inspirerende werkomgeving in het nieuwe ‘Huis voor de samenleving’.

Meer informatie

Interesse in dit profiel, maar heb je toch nog vragen? Neem dan contact op met Joep Verharen, teamleider Ruimte-Uitvoering. Hij is te bereiken via telefoonnummer 0493 - 38 77 11.

Direct reageren?

Dit kan tot en met 26 maart 2023. Je ontvangt zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen 5 werkdagen na sluitingsdatum van ons bericht over de verdere sollicitatieprocedure.

Solliciteer nu naar de functie Buitendienst medewerker