Ben jij omgevingsbewust? Ben je nieuwsgierig en weet jij wat er speelt binnen onze gemeente? Ga jij samen met de projectleiders ervoor zorgen dat communicatie binnen de projecten stevig verankerd wordt? Dan ben jij degene die we nodig hebben.

Ga jij ons helpen communicatiever te worden?

Als communicatieadviseur Projecten ben je onderdeel van het cluster Communicatie, samen met vier communicatieadviseurs en twee communicatiemedewerkers. Het zwaartepunt van je werkzaamheden ligt binnen team Projecten, dat zich nog voornamelijk bezighoudt met projecten binnen het fysieke domein.

Samen met je communicatiecollega’s werk je aan het communicatiever maken van de organisatie en zorg je ervoor dat het team op het juiste dossier op het juiste moment betrokken is. Je werkt samen met veel collega’s in de organisatie en mensen uit de Deurnese samenleving.
Je komt te werken in een jong team met overwegend nieuwe collega’s. Het team is nog volop in ontwikkeling en heeft grote ambities. De dynamiek van het werk vraagt om een optimale samenwerking. De sfeer is open; plezier en zelfspot zijn vaste ingrediënten van de samenwerking.

De rol ziet er in hoofdlijnen zo uit

 • Je geeft gevraagd en ongevraagd advies aan projectleiders over de communicatieve aspecten van de projecten.
 • Je verzorgt de perscontacten en de woordvoering over de projecten.
 • Je vertaalt complexe materie naar heldere boodschappen voor pers en publiek.
 • Het investeren in een communicatieve organisatie is een belangrijk aandachtspunt. Dit doe je in samenwerking met jouw communicatiecollega’s.

Herken je je in deze talenten?

Herken je je in deze talenten of wil je je hierin ontwikkelen?

 • Communicatief vaardig
 • Heeft overtuigingskracht
 • Omgevingsbewust
 • Hoog omschakelingsvermogen
 • Samenwerken

Jouw talenten zet je in om ….

….te zorgen dat gemeente Deurne communicatiever wordt. Je bent een verbinder binnen het cluster Communicatie en tussen je collega’s die werken aan het project.

Werken bij de gemeente Deurne

In Deurne maken we wat ingewikkeld is eenvoudig. We luisteren om te begrijpen en hebben oog voor de mens achter het verhaal. Bevlogen en ondernemend zoeken we altijd naar de beste oplossing, in onze dienstverlening, projecten én onze onderlinge samenwerking.
Je komt terecht in een flexibele en inspirerende werkomgeving, waar we met passie en plezier aan onze gezamenlijke doelen werken. Je krijgt de kans om impact te maken op de maatschappij en kan hiermee écht het verschil maken. Deurne. Daar doen we het voor!

Passen wij bij elkaar?

We zijn continu in ontwikkeling en hebben mooie ambities. Onze medewerkers zijn daarin de drijvende kracht. Wij zijn daarom op zoek naar nieuwe talenten die zich herkennen in onze kernwaarden.

Icon voor Bevlogen (uit de BROS strategie)

Bevlogen: Passie, plezier, energie en toewijding voor Deurne.

Icon voor Resultaatgericht (uit de BROS strategie)

Resultaatgericht: Haalt doelstellingen en concrete resultaten. Geeft niet op, stelt plannen bij en houdt doel voor ogen.

Icon voor Ondernemend (uit de BROS strategie)

Ondernemend: Denken, durven, doen. Blijft verbeteren en verlegt grenzen.

icon voor samenwerkend (uit de BROS strategie)

Samenwerkend: Actief op zoek naar samenwerking. Gebruikt kennis en talenten. Leeft zich in en schakelt in rollen. 1+1=3.

Zie je raakvlakken?

We zijn op zoek naar talenten en dan maakt het niet uit of je een starter, zij-instromer, rot in het vak of wat dan ook bent. We nodigen je uit om te reageren! Je krijgt bij ons altijd de mogelijkheid om te groeien en ontwikkelen. We bespreken dan samen hoe jij je verder kan ontwikkelen in je talenten.

Wat bieden we jou?

 • Wij werken flexibel, dit betekent dat we in het team samen afspraken maken over waar en wanneer je werkt.
 • Je kunt full time (36 uur) aan de slag. Ben je minder uur per week beschikbaar laat het ons even weten.
 • Een passend salaris van minimaal € 3.090,- tot maximaal € 4.671,- bruto per maand op basis van 36 uur per week. (schaal 10, HR21-profiel adviseur IV). Het betreft een indicatieve waardering. De functie moet nog worden voorgelegd aan de  unctiewaarderingscommissie HR21.
 • Een individueel keuzebudget bestaande uit vakantiegeld, eindejaarsuitkering en levensloopbijdrage van 17,05%.
 • Een tegemoetkoming ziektekosten van € 168,- of € 296,- bruto per jaar (afhankelijk van je salaris).
 • Een prima pakket arbeidsvoorwaarden met onder andere: uitruil woon-werkverkeer, aan- en verkoop verlofuren, hybride werken, een eigen mobiele telefoon en laptop, thuiswerkfaciliteiten en een thuiswerkvergoeding.
 • Een online leerplatform BROS academie, elektrische deelfietsen en (na afronding van de verbouwing) een inspirerende werkomgeving in het nieuwe ‘Huis voor de samenleving’.

Meer informatie

Interesse in dit profiel, maar heb je toch nog vragen? Neem dan contact op met Anita van Rijswijck, teamleider Informatiemanagement en Communicatie. Zij is te bereiken via telefoonnummer 0493 - 38 77 11.

Direct reageren?

Dit kan tot en met 26 maart 2023. Je ontvangt zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen 5 werkdagen na sluitingsdatum van ons bericht over de verdere sollicitatieprocedure.

Solliciteer nu naar de functie Communicatieadviseur Projecten