Het zaaksysteem is het hart van ons applicatielandschap en gekoppeld aan verschillende andere applicaties. Als functioneel beheerder vind je het een uitdaging om binnen deze complexe omgeving te werken. Je pakt regie op de verschillende koppelingen en zorgt ervoor dat deze informatiestroom vloeiend loopt.

Een nieuw zaaksysteem: Djuma

Het ligt voor de hand dat het je kerntaak is om het zaaksysteem beschikbaar en up-to-date te houden. Om je werk goed te kunnen doen, is het daarnaast nodig dat jouw communicatievaardigheden uitstekend zijn. Jij zorgt ervoor dat je collega’s niets meer in de weg staat om optimaal én met plezier gebruik te maken van het zaaksysteem. Daar ligt jouw gedrevenheid.

We hebben recent een nieuw zaaksysteem aangeschaft: Djuma. Jij gaat dus een grote stempel drukken op de inrichting en het gebruik van dit nieuwe zaaksysteem. Dit doe je samen met je collega-beheerder OneGov, andere beheerteamleden en de I-adviseur.

De functie valt binnen Team Informatiemanagement en Communicatie.

De rol ziet er in hoofdlijnen zo uit

 • Je houdt het zaaksysteem beschikbaar en up-to-date.
 • Je haalt gebruikerswensen op en vertaalt deze naar nieuwe functionaliteiten van het zaaksysteem. Deze stem je vervolgens af met de leverancier.
 • Nieuwe releases worden onder jouw leiding uitgevoerd.
 • Je bent verantwoordelijk voor het maken en coördineren van testplannen.
 • Je stelt managementrapportages op.
 • Je verzorgt de gebruikersopleidingen en je maakt toegankelijke handleidingen.

Herken je je in deze talenten?

Herken je je in deze talenten of wil je je hierin ontwikkelen?

 • HBO werk- en denkniveau en een afgeronde opleiding (in de richting van) ICT & Business of bedrijfs- en informatiekunde.
 • Communicatief
 • Samenwerken
 • Analytisch
 • Planmatig werken
 • Coördineren

Jouw talenten zet je in om ….

… ervoor te zorgen dat iedereen optimaal en met plezier met het zaaksysteem werkt.

Werken bij de gemeente Deurne

In Deurne maken we wat ingewikkeld is eenvoudig. We luisteren om te begrijpen en hebben oog voor de mens achter het verhaal. Bevlogen en ondernemend zoeken we altijd naar de beste oplossing, in onze dienstverlening, projecten én onze onderlinge samenwerking.
Je komt terecht in een flexibele en inspirerende werkomgeving, waar we met passie en plezier aan onze gezamenlijke doelen werken. Je krijgt de kans om impact te maken op de maatschappij en kan hiermee écht het verschil maken. Deurne. Daar doen we het voor!

Passen wij bij elkaar?

We zijn continu in ontwikkeling en hebben mooie ambities. Onze medewerkers zijn daarin de drijvende kracht. Wij zijn daarom op zoek naar nieuwe talenten die zich herkennen in onze kernwaarden.

Icon voor Bevlogen (uit de BROS strategie)

Bevlogen: Passie, plezier, energie en toewijding voor Deurne.

Icon voor Resultaatgericht (uit de BROS strategie)

Resultaatgericht: Haalt doelstellingen en concrete resultaten. Geeft niet op, stelt plannen bij en houdt doel voor ogen.

Icon voor Ondernemend (uit de BROS strategie)

Ondernemend: Denken, durven, doen. Blijft verbeteren en verlegt grenzen.

icon voor samenwerkend (uit de BROS strategie)

Samenwerkend: Actief op zoek naar samenwerking. Gebruikt kennis en talenten. Leeft zich in en schakelt in rollen. 1+1=3.

Zie je raakvlakken?

We zijn op zoek naar talenten en dan maakt het niet uit of je een starter, zij-instromer, rot in het vak of wat dan ook bent. We nodigen je uit om te reageren! Je krijgt bij ons altijd de mogelijkheid om te groeien en ontwikkelen. We bespreken dan samen hoe jij je verder kan ontwikkelen in je talenten.

Wat bieden we jou?

 • Wij werken flexibel, dit betekent dat we in het team samen afspraken maken over waar en wanneer je werkt.
 • Je kunt full time (36 uur) aan de slag. Ben je minder uur per week beschikbaar laat het ons even weten.
 • Een passend salaris van minimaal € 2.865,- tot maximaal € 4.208,- bruto per maand op basis van 36 uur per week. (schaal 9, HR21-profiel medewerker systemen). Het betreft een indicatieve waardering. De functie moet nog worden voorgelegd aan de Indelingscommissie HR21.
 • Een individueel keuzebudget bestaande uit vakantiegeld, eindejaarsuitkering en levensloopbijdrage van 17,05%.
 • Een tegemoetkoming ziektekosten van € 168,- of € 296,- bruto per jaar (afhankelijk van je salaris).
 • Een prima pakket arbeidsvoorwaarden met onder andere: uitruil woon-werkverkeer, aan- en verkoop verlofuren, hybride werken, een eigen mobiele telefoon en laptop, thuiswerkfaciliteiten en een thuiswerkvergoeding.
 • Een online leerplatform BROS academie, elektrische deelfietsen en (na afronding van de verbouwing) een inspirerende werkomgeving in het nieuwe ‘Huis voor de samenleving’.

Meer informatie

Interesse in dit profiel, maar heb je toch nog vragen? Neem dan contact op met Anita van Rijswijck, teamleider Informatiemanagement en Communicatie. Zij is te bereiken via telefoonnummer 0493 - 38 77 11

Direct reageren?

Dit kan tot en met 26 maart 2023. Je ontvangt zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen 5 werkdagen na sluitingsdatum van ons bericht over de verdere sollicitatieprocedure.

Solliciteer nu naar de functie Functioneel beheerder zaaksysteem