Stel je voor dat je kunt bijdragen aan een inspirerend en vernieuwend werkklimaat voor ruim 200 mensen. Hoe? Door beleid te maken en instrumenten te ontwikkelen rondom bijvoorbeeld werving en selectie, organisatie- en cultuurverandering, opleidingen, duurzame inzetbaarheid van medewerkers, resultaatsturing en personeelsplanning. En door dit beleid, vaak via projectmatig werken, ook daadwerkelijk tot uitvoering en resultaten te brengen.

We ontwikkelen de organisatie voortdurend om in te spelen op maatschappelijke veranderingen en wat de omgeving van ons als gemeente vraagt. Van onze medewerkers vragen we daarvoor dat ze zich vooral ontwikkelen op 4 dimensies: bevlogen, resultaatgericht, ondernemend, samenwerken (BROS). Als adviseur lever je een belangrijk bijdrage aan de ontwikkeling van onze medewerkers.

De rol ziet er in hoofdlijnen zo uit

 • Je kent de trends en ontwikkelingen in je vakgebied en weet deze te vertalen naar wat nodig en passend is voor Deurne
 • Je bent wendbaar, kritisch en brengt een vernieuwende en frisse blik mee
 • Je neemt regie, zorgt voor integrale en interactieve advisering en verbindt je aan te behalen resultaten
 • Je bent een stevige businesspartner voor management en collega’s en geeft gevraagd en ongevraagd advies
 • Ervaring met de gemeentelijke rechtspositionele regelingen (CAO gemeenten, Rechtspositie Politieke Ambtsdragers en APPA) is een pré
 • Je bent in staat verschillende belangen tegen elkaar af te wegen en dan je eigen weg te kiezen

Herken je je in deze talenten?

Herken je je in deze talenten of wil je je hierin ontwikkelen?

 • Organisatiesensitiviteit
 • Nauwkeurig en stressbestendig
 • Netwerker
 • Omgevingsbewust
 • Aanpassingsvermogen

Jouw talenten zet je in om ….

Als sparringpartner te fungeren voor het management, werkt samen met andere adviseurs aan projecten en bent opdrachtnemer voor een aantal van die projecten. Voor het beleid dat je maakt leg je contacten binnen en buiten de organisatie, je gaat het gesprek aan, zoekt naar mogelijkheden om te vernieuwen en vereenvoudigen en organiseert daarvoor draagvlak bij medewerkers en management. Dit alles maakt snel schakelen, het onderhouden van een extern en intern netwerk en het steeds aanhaken bij de nieuwste ontwikkelingen op je vakgebied nodig.

Werken bij de gemeente Deurne

In Deurne maken we wat ingewikkeld is eenvoudig. We luisteren om te begrijpen en hebben oog voor de mens achter het verhaal. Bevlogen en ondernemend zoeken we altijd naar de beste oplossing, in onze dienstverlening, projecten én onze onderlinge samenwerking.
Je komt terecht in een flexibele en inspirerende werkomgeving, waar we met passie en plezier aan onze gezamenlijke doelen werken. Je krijgt de kans om impact te maken op de maatschappij en kan hiermee écht het verschil maken. Deurne. Daar doen we het voor!

Passen wij bij elkaar?

We zijn continu in ontwikkeling en hebben mooie ambities. Onze medewerkers zijn daarin de drijvende kracht. Wij zijn daarom op zoek naar nieuwe talenten die zich herkennen in onze kernwaarden.

Icon voor Bevlogen (uit de BROS strategie)

Bevlogen: Passie, plezier, energie en toewijding voor Deurne.

Icon voor Resultaatgericht (uit de BROS strategie)

Resultaatgericht: Haalt doelstellingen en concrete resultaten. Geeft niet op, stelt plannen bij en houdt doel voor ogen.

Icon voor Ondernemend (uit de BROS strategie)

Ondernemend: Denken, durven, doen. Blijft verbeteren en verlegt grenzen.

icon voor samenwerkend (uit de BROS strategie)

Samenwerkend: Actief op zoek naar samenwerking. Gebruikt kennis en talenten. Leeft zich in en schakelt in rollen. 1+1=3.

Zie je raakvlakken?

We zijn op zoek naar talenten en dan maakt het niet uit of je een starter, zij-instromer, rot in het vak of wat dan ook bent. We nodigen je uit om te reageren! Je krijgt bij ons altijd de mogelijkheid om te groeien en ontwikkelen. We bespreken dan samen hoe jij je verder kan ontwikkelen in je talenten.

Wat bieden we jou?

 • Wij werken flexibel, dit betekent dat we in het team samen afspraken maken over waar en wanneer je werkt.
 • Je kunt full time (36 uur) aan de slag. Ben je minder uur per week beschikbaar laat het ons even weten.
 • Een passend salaris van minimaal € 3.406,- tot maximaal € 5.021,- bruto per maand (peildatum 1 april 2022) op basis van 36 uur per week. (schaal 10A, HR21-profiel Adviseur III).
 • Een individueel keuzebudget bestaande uit vakantiegeld, eindejaarsuitkering en levensloopbijdrage van 17,05%.
 • Een tegemoetkoming ziektekosten van € 168,- of € 296,- bruto per jaar (afhankelijk van je salaris).
 • Een prima pakket arbeidsvoorwaarden met onder andere: uitruil woon-werkverkeer, aan- en verkoop verlofuren, hybride werken, een eigen mobiele telefoon en laptop, thuiswerkfaciliteiten en een thuiswerkvergoeding.
 • Een online leerplatform BROS academie, elektrische deelfietsen en (na afronding van de verbouwing) een inspirerende werkomgeving in het nieuwe ‘Huis van de samenleving’.

Meer informatie

Interesse in dit profiel, maar heb je toch nog vragen? Neem dan contact op met Marloes Panis, Teamleider Juridische zaken, financiën en personeel. Zij is te bereiken via telefoonnummer 0493-38 77 11.

Direct reageren?

Dit kan tot en met 26 maart 2023. Je ontvangt zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen 5 werkdagen na sluitingsdatum van ons bericht over de verdere sollicitatieprocedure.

Solliciteer nu naar de functie HR Business partner / adviseur