Kom jij ons secretariaat versterken?

Als managementassistent werk je samen in een team dat verantwoordelijk is voor de secretariële ondersteuning van de burgemeester, wethouders, de gemeentesecretaris en het managementteam. Je ziet het als een uitdaging om hen als een spin in het web maximaal te ontzorgen en te ondersteunen. Samen met je directe collega´s pak je die zaken op die nodig zijn voor een kwalitatief sterk secretariaat. Geen dag is hetzelfde. Ad hoc werken, prioriteiten stellen, snel schakelen en doorvragen naar de kern van de zaak zijn vanzelfsprekend. Voor het bestuur en management beheer je de agenda’s en de taken die hieruit voortkomen. Je voert alle voor de hand liggende secretariële, administratieve en organisatorische werkzaamheden uit.

De rol ziet er in hoofdlijnen zo uit

 • Je plant vergaderingen (uitnodigingen versturen, ruimte reserveren, eventueel catering, audiovisuele middelen en andere faciliteiten regelen)
 • Je controleert, print en verzendt brieven en verwerkt zaken in het zaaksysteem
 • Je voert een aantal administratieve taken uit die bij het secretariaat zijn belegd
 • Je notuleert vergaderingen
 • Complex agendabeheer zie je als een uitdaging

Herken je je in deze talenten?

Herken je je in deze talenten of wil je je hierin ontwikkelen?

 • Proactief
 • Stressbestendig
 • Accuraat
 • Je hebt actuele kennis van en ervaring met officepakketten
 • Je hebt gevoel voor juiste toon en verhoudingen
 • Je bent beschikbaar op vrijdag

Jouw talenten zet je in om ….

… samen met je collega’s het bestuur, directie, management en de rest van de organisatie zo efficiënt mogelijk te ondersteunen.

Werken bij de gemeente Deurne

In Deurne maken we wat ingewikkeld is eenvoudig. We luisteren om te begrijpen en hebben oog voor de mens achter het verhaal. Bevlogen en ondernemend zoeken we altijd naar de beste oplossing, in onze dienstverlening, projecten én onze onderlinge samenwerking.
Je komt terecht in een flexibele en inspirerende werkomgeving, waar we met passie en plezier aan onze gezamenlijke doelen werken. Je krijgt de kans om impact te maken op de maatschappij en kan hiermee écht het verschil maken. Deurne. Daar doen we het voor!

Passen wij bij elkaar?

We zijn continu in ontwikkeling en hebben mooie ambities. Onze medewerkers zijn daarin de drijvende kracht. Wij zijn daarom op zoek naar nieuwe talenten die zich herkennen in onze kernwaarden.

Icon voor Bevlogen (uit de BROS strategie)

Bevlogen: Passie, plezier, energie en toewijding voor Deurne.

Icon voor Resultaatgericht (uit de BROS strategie)

Resultaatgericht: Haalt doelstellingen en concrete resultaten. Geeft niet op, stelt plannen bij en houdt doel voor ogen.

Icon voor Ondernemend (uit de BROS strategie)

Ondernemend: Denken, durven, doen. Blijft verbeteren en verlegt grenzen.

icon voor samenwerkend (uit de BROS strategie)

Samenwerkend: Actief op zoek naar samenwerking. Gebruikt kennis en talenten. Leeft zich in en schakelt in rollen. 1+1=3.

Zie je raakvlakken?

We zijn op zoek naar talenten en dan maakt het niet uit of je een starter, zij-instromer, rot in het vak of wat dan ook bent. We nodigen je uit om te reageren! Je krijgt bij ons altijd de mogelijkheid om te groeien en ontwikkelen. We bespreken dan samen hoe jij je verder kan ontwikkelen in je talenten.

Wat bieden we jou?

 • Wij werken flexibel, dit betekent dat we in het team samen afspraken maken over waar en wanneer je werkt.
 • Je kunt parttime (30 uur) aan de slag. Ben je minder uur per week beschikbaar laat het ons even weten.
 • Een passend salaris van minimaal € 2.010,- tot maximaal € 3.010,- bruto per maand op basis van 36 uur per week. (schaal 6, HR21-profiel medewerker administratief en secretarieel III).
 • Een individueel keuzebudget bestaande uit vakantiegeld, eindejaarsuitkering en levensloopbijdrage van 17,05%.
 • Een tegemoetkoming ziektekosten van € 168,- of € 296,- bruto per jaar (afhankelijk van je salaris).
 • Een prima pakket arbeidsvoorwaarden met onder andere: uitruil woon-werkverkeer, aan- en verkoop verlofuren, hybride werken, een eigen mobiele telefoon en laptop, thuiswerkfaciliteiten en een thuiswerkvergoeding.
 • Een online leerplatform BROS academie, elektrische deelfietsen en (na afronding van de verbouwing) een inspirerende werkomgeving in het nieuwe ‘Huis voor de samenleving’.

Meer informatie

Interessant, maar heb je toch nog vragen? Neem dan contact op met Henriëtte Arts. Zij wordt je teamleider en is te bereiken via telefoonnummer 0493 - 38 77 11.

Direct solliciteren?

Dit kan tot en met 26 maart 2023. Je ontvangt zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen 5 werkdagen na sluitingsdatum van ons bericht over de verdere sollicitatieprocedure.

Solliciteer nu naar de functie Managementassistent bestuur, directie en management