Ben je op zoek naar een baan die geen enkele dag hetzelfde is? En weet jij dat goede communicatie noodzakelijk is om dingen voor elkaar te krijgen?

Dan verwelkomen we je graag in een jong team met overwegend nieuwe collega’s. Het cluster Communicatie is volop in ontwikkeling en het heeft grote ambities. De dynamiek van het werk vereist dat er optimaal wordt samengewerkt. Dit biedt jou en je collega’s de mogelijkheid om ieders talenten het beste in te zetten.

De rol ziet er in hoofdlijnen zo uit

 • Je ondersteunt de communicatieadviseurs bij de praktische uitvoering. Dit betekent bijvoorbeeld ook dat je meedraait in projecten.
 • Je schrijft en redigeert teksten, o.a. de gemeentepagina, nieuwsbrieven en webteksten.
 • Je hebt een rol bij het inzetten en monitoren van de social media.
 • Je doet de intake van persvragen en vragen vanuit de organisatie.
 • Je bewaakt de huisstijl en verzorgt drukwerk en andere communicatiemiddelen.

Herken je je in deze talenten?

Herken je je in deze talenten of wil je je hierin ontwikkelen?

 • Je bent proactief en brengt structuur.
 • Je bent schrijfvaardig.
 • Je bent een organisatietalent, ook wanneer het even drukker is.
 • Je toont eigenaarschap.
 • Je kunt snel schakelen.

Jouw talenten zet je in om ….

… gemeente Deurne communicatief sterker te maken. Met jouw scherpe, kritische en frisse blik ga je geen uitdaging uit de weg.

Werken bij de gemeente Deurne

In Deurne maken we wat ingewikkeld is eenvoudig. We luisteren om te begrijpen en hebben oog voor de mens achter het verhaal. Bevlogen en ondernemend zoeken we altijd naar de beste oplossing, in onze dienstverlening, projecten én onze onderlinge samenwerking.
Je komt terecht in een flexibele en inspirerende werkomgeving, waar we met passie en plezier aan onze gezamenlijke doelen werken. Je krijgt de kans om impact te maken op de maatschappij en kan hiermee écht het verschil maken. Deurne. Daar doen we het voor!

Passen wij bij elkaar?

We zijn continu in ontwikkeling en hebben mooie ambities. Onze medewerkers zijn daarin de drijvende kracht. Wij zijn daarom op zoek naar nieuwe talenten die zich herkennen in onze kernwaarden.

Icon voor Bevlogen (uit de BROS strategie)

Bevlogen: Passie, plezier, energie en toewijding voor Deurne.

Icon voor Resultaatgericht (uit de BROS strategie)

Resultaatgericht: Haalt doelstellingen en concrete resultaten. Geeft niet op, stelt plannen bij en houdt doel voor ogen.

Icon voor Ondernemend (uit de BROS strategie)

Ondernemend: Denken, durven, doen. Blijft verbeteren en verlegt grenzen.

icon voor samenwerkend (uit de BROS strategie)

Samenwerkend: Actief op zoek naar samenwerking. Gebruikt kennis en talenten. Leeft zich in en schakelt in rollen. 1+1=3.

Zie je raakvlakken?

We zijn op zoek naar talenten en dan maakt het niet uit of je een starter, zij-instromer, rot in het vak of wat dan ook bent. We nodigen je uit om te reageren! Je krijgt bij ons altijd de mogelijkheid om te groeien en ontwikkelen. We bespreken dan samen hoe jij je verder kan ontwikkelen in je talenten.

Wat bieden we jou?

 • Wij werken flexibel, dit betekent dat we in het team samen afspraken maken over waar en wanneer je werkt.
 • Je kunt voor 24 uur aan de slag. Ben je meer of minder uur per week beschikbaar laat het ons even weten. Dan kijken we naar de mogelijkheden.
 • Een passend salaris van minimaal € 2.255,- tot maximaal € 3.301,- bruto per maand op basis van 36 uur per week. (schaal 7, HR21-profiel medewerker bedrijfsvoering III).
 • Een individueel keuzebudget bestaande uit vakantiegeld, eindejaarsuitkering en levensloopbijdrage van 17,05%.
 • Een tegemoetkoming ziektekosten van € 168,- of € 296,- bruto per jaar (afhankelijk van je salaris).
 • Een prima pakket arbeidsvoorwaarden met onder andere: uitruil woon-werkverkeer, aan- en verkoop verlofuren, hybride werken, een eigen mobiele telefoon en laptop, thuiswerkfaciliteiten en een thuiswerkvergoeding.
 • Een online leerplatform BROS academie, elektrische deelfietsen en (na afronding van de verbouwing) een inspirerende werkomgeving in het nieuwe ‘Huis voor de samenleving’.

Meer informatie

Interesse in dit profiel, maar heb je toch nog vragen? Neem dan contact op met Anita van Rijswijck, teamleider informatiemanagement en communicatie. Zij is te bereiken via telefoonnummer 0493 - 38 77 11.

Direct reageren?

Dit kan tot en met 26 maart 2023. Je ontvangt zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen 5 werkdagen na sluitingsdatum van ons bericht over de verdere sollicitatieprocedure.

Solliciteer nu naar de functie Medewerker communicatie