Het talentprofiel is op hoofdlijnen beschreven. Het gaat om een nieuwe rol, die komende tijd verder vormgegeven wordt. De exacte taken kunnen in de praktijk variëren. Samen met je collega’s en teamleider ga je hiermee aan de slag.

Je bent onderdeel van een gedreven team met een mix van ervaring en ontwikkeling met veel verschillende beleidsvelden. Een team dat er samen de schouders onder zet om de grote opgaven integraal en gebiedsgericht vorm te geven. Je legt de verbinding tussen beleid, gebiedsgerichte doorvertaling en uitvoering.

Vitale kernen en buitengebied, een gezond en duurzaam Deurne

In het raadsprogramma staat wat de raad met het college en de ambtelijke organisatie in die vier jaar wil bereiken. Hierin staan de volgende thema’s centraal: vitale kernen, een vitaal buitengebied, een gezond Deurne, en duurzaamheid. Jij gaat hier een bijdrage aan leveren!

Je werkt daarbij in het middelpunt van een politiek-bestuurlijke omgeving en de praktijk, waarbij veel belangen spelen en samenkomen of tegenover elkaar staan. Jij geniet ervan om partijen bij elkaar te brengen en verder te brengen. Je kunt goed luisteren en vraagt door. Zo zorg je dat je de belangen kent en mee kan denken.

De rol ziet er in hoofdlijnen zo uit

 • Ontwikkelend
 • Verbinder
 • Adviserend

Herken je je in deze talenten?

Herken je je in deze talenten of wil je je hierin ontwikkelen?

 • Samenwerken
 • Affiniteit met groen, water, landschap zowel in het landelijk als verstedelijkt gebied
 • Verbeeldingskracht
 • Kunnen schakelen tussen schaalniveaus, van hoofdstructuur naar detail
 • Overtuigingskracht

Werken bij de gemeente Deurne

In Deurne maken we wat ingewikkeld is eenvoudig. We luisteren om te begrijpen en hebben oog voor de mens achter het verhaal. Bevlogen en ondernemend zoeken we altijd naar de beste oplossing, in onze dienstverlening, projecten én onze onderlinge samenwerking.
Je komt terecht in een flexibele en inspirerende werkomgeving, waar we met passie en plezier aan onze gezamenlijke doelen werken. Je krijgt de kans om impact te maken op de maatschappij en kan hiermee écht het verschil maken. Deurne. Daar doen we het voor!

Passen wij bij elkaar?

We zijn continu in ontwikkeling en hebben mooie ambities. Onze medewerkers zijn daarin de drijvende kracht. Wij zijn daarom op zoek naar nieuwe talenten die zich herkennen in onze kernwaarden.

Icon voor Bevlogen (uit de BROS strategie)

Bevlogen: Passie, plezier, energie en toewijding voor Deurne.

Icon voor Resultaatgericht (uit de BROS strategie)

Resultaatgericht: Haalt doelstellingen en concrete resultaten. Geeft niet op, stelt plannen bij en houdt doel voor ogen.

Icon voor Ondernemend (uit de BROS strategie)

Ondernemend: Denken, durven, doen. Blijft verbeteren en verlegt grenzen.

icon voor samenwerkend (uit de BROS strategie)

Samenwerkend: Actief op zoek naar samenwerking. Gebruikt kennis en talenten. Leeft zich in en schakelt in rollen. 1+1=3.

Zie je raakvlakken?

We zijn op zoek naar talenten en dan maakt het niet uit of je een starter, zij-instromer, rot in het vak of wat dan ook bent. We nodigen je uit om te reageren! Je krijgt bij ons altijd de mogelijkheid om te groeien en ontwikkelen. We bespreken dan samen hoe jij je verder kan ontwikkelen in je talenten.

Wat bieden we jou?

 • Wij werken flexibel, dit betekent dat we in het team samen afspraken maken over waar en wanneer je werkt.
 • Je kunt full time (36 uur) aan de slag. Ben je minder uur per week beschikbaar laat het ons even weten.
 • Een passend salaris. Het gaat om een nieuwe rol. De HR21 normfunctie dient daarom nog te worden vastgesteld.
 • Een individueel keuzebudget bestaande uit vakantiegeld, eindejaarsuitkering en levensloopbijdrage van 17,05%.
 • Een tegemoetkoming ziektekosten van € 168,- of € 296,- bruto per jaar (afhankelijk van je salaris).
 • Een prima pakket arbeidsvoorwaarden met onder andere: uitruil woon-werkverkeer, aan- en verkoop verlofuren, hybride werken, een eigen mobiele telefoon en laptop, thuiswerkfaciliteiten en een thuiswerkvergoeding.
 • Een online leerplatform BROS academie, elektrische deelfietsen en (na afronding van de verbouwing) een inspirerende werkomgeving in het nieuwe ‘Huis voor de samenleving’.

Meer informatie

Interesse in dit profiel, maar heb je toch nog vragen? Neem dan contact op met Roel van den Munckhof, teamleider Ruimte Ontwikkeling. Hij is te bereiken via telefoonnummer 0493 - 38 77 11.

Direct reageren?

Solliciteer nu naar de functie Medewerker vitale kernen – Areaal groen verbeteren

Je ontvangt zo snel mogelijk van ons bericht over de verdere sollicitatieprocedure.