De gemeente Deurne heeft volop ambities in het ruimtelijke domein en zoekt een enthousiaste en ervaren projectleider. Je geeft leiding aan complexe projecten die strategisch en multidisciplinair van aard zijn. Je houdt rekening met een hoge politieke, financiële en/of maatschappelijke impact en je levert een bijdrage bij het maken van strategische, fundamentele en thema-overstijgende afwegingen.

Verantwoordelijkheden

Je bent verantwoordelijk voor planning, budget, en resources. Bovendien zorg je ervoor dat de benodigde stakeholders zijn aangelijnd en leveren. Dit betreft interne afdelingen en externe partijen. Periodiek heb je overleg en rapporteer je aan de Teamleider Projectbureau.

De gemeente Deurne hecht veel waarde aan een tijdige en volwaardige participatie van de omgeving. Je vervult hierin een belangrijke sturende rol en je bent in staat informatiebijeenkomsten goed te leiden.

Je geeft leiding aan en organiseert de activiteiten en verantwoordelijkheden van een groep medewerkers binnen (een deel van) de organisatie. Binnen de budgettaire randvoorwaarden en de vastgestelde inzet van mensen en materiële middelen ben je aanspreekbaar op de realisatie van de vastgestelde doelen en beleid. Je stuurt structureel projecten in het ruimtelijke domein aan. In een projectteam zijn verschillende disciplines vertegenwoordigd.

De rol in hoofdlijnen

De rol ziet er in hoofdlijnen zo uit:

 • Je draagt zorg voor een projectplan, de inrichting van de projectorganisatie en de aanbesteding van werken/diensten.
 • Je adviseert over en integreert nieuwe concepten en werkwijzen ter verbetering van de effectiviteit.
 • Je stuurt projectmedewerkers functioneel aan en draagt zorg voor de bewaking en rapportage over voortgang, uitputting van middelen en beslismomenten.Je draagt zorg voor de uitvoering van het project.
 • Je adviseert over, realiseert en regisseert (burger)participatie en interactie met projectbetrokkenen.
 • Je bewaakt en bevordert de integrale samenhang van projecten met een multidisciplinair karakter.
 • Je draagt zorg voor toetsing en verantwoording van behaalde resultaten.
 • Je adviseert over toekomstige projecten.

Herken je je in deze talenten?

Herken je je in deze talenten of wil je je hierin ontwikkelen?

 • Zelfstandig werken
 • Organiseren
 • Leidinggeven
 • Planmatig werken
 • Stressbestendig
 • Meer dan 5 jaar ervaring in het zelfstandig aansturen van gelijktijdig meerdere kleine projectteams
 • Kennis en ervaring op het gebied van Privaatrecht, Publiekrecht en Ruimtelijke ordening/gebiedsontwikkeling

Je bent resultaatgericht en mondeling en schriftelijk communicatief vaardig. Je kunt goed luisteren en durft door te vragen. Je houdt van eigenaarschap en verantwoordelijkheid. Je bent in staat om integraal te werken en betrekt tijdig andere disciplines. Je hebt een goede politiek-bestuurlijke antenne, je kunt belangen goed afwegen. Je bent proactief, toegankelijk, stressbestendig en een echte netwerker. Je regisseert en overziet het dynamisch speelveld en je bent een verbindende schakel tussen interne en externe partijen.

Jou talenten zet je in om ...

Te zorgen dat projecten van begin tot einde goed lopen. Je hebt affiniteit met projectmanagement. Je bent een verbinder tussen interne afdelingen en externe partijen en zorgt voor de juiste afstemming. Als projectleider ben je leider van enkele projectteams.

Werken bij de gemeente Deurne

In Deurne maken we wat ingewikkeld is eenvoudig. We luisteren om te begrijpen en hebben oog voor de mens achter het verhaal. Bevlogen en ondernemend zoeken we altijd naar de beste oplossing, in onze dienstverlening, projecten én onze onderlinge samenwerking.
Je komt terecht in een flexibele en inspirerende werkomgeving, waar we met passie en plezier aan onze gezamenlijke doelen werken. Je krijgt de kans om impact te maken op de maatschappij en kan hiermee écht het verschil maken. Deurne. Daar doen we het voor!

Passen wij bij elkaar?

We zijn continu in ontwikkeling en hebben mooie ambities. Onze medewerkers zijn daarin de drijvende kracht. Wij zijn daarom op zoek naar nieuwe talenten die zich herkennen in onze kernwaarden.

Icon voor Bevlogen (uit de BROS strategie)

Bevlogen: Passie, plezier, energie en toewijding voor Deurne.

Icon voor Resultaatgericht (uit de BROS strategie)

Resultaatgericht: Haalt doelstellingen en concrete resultaten. Geeft niet op, stelt plannen bij en houdt doel voor ogen.

Icon voor Ondernemend (uit de BROS strategie)

Ondernemend: Denken, durven, doen. Blijft verbeteren en verlegt grenzen.

icon voor samenwerkend (uit de BROS strategie)

Samenwerkend: Actief op zoek naar samenwerking. Gebruikt kennis en talenten. Leeft zich in en schakelt in rollen. 1+1=3.

Zie je raakvlakken?

We zijn op zoek naar talenten en dan maakt het niet uit of je een starter, zij-instromer, rot in het vak of wat dan ook bent. We nodigen je uit om te reageren! Je krijgt bij ons altijd de mogelijkheid om te groeien en ontwikkelen. We bespreken dan samen hoe jij je verder kan ontwikkelen in je talenten.

Wat bieden we jou?

 • Wij werken flexibel, dit betekent dat we in het team samen afspraken maken over waar en wanneer je werkt.
 • Je kunt full time (36 uur) aan de slag. Ben je minder uur per week beschikbaar laat het ons even weten.
 • Een passend salaris van minimaal € 3.701,- tot maximaal € 5.372,- bruto per maand op basis van 36 uur per week (schaal 11, HR21-profiel Projectleider II).
 • Een individueel keuzebudget bestaande uit vakantiegeld, eindejaarsuitkering en levensloopbijdrage van 17,05%.
 • Een tegemoetkoming ziektekosten van € 168,- of € 296,- bruto per jaar (afhankelijk van je salaris).
 • Een prima pakket arbeidsvoorwaarden met onder andere: uitruil woon-werkverkeer, aan- en verkoop verlofuren, hybride werken, een eigen mobiele telefoon en laptop, thuiswerkfaciliteiten en een thuiswerkvergoeding.
 • Een online leerplatform BROS academie, elektrische deelfietsen en (na afronding van de verbouwing) een inspirerende werkomgeving in het nieuwe ‘Huis voor de samenleving’.

Meer informatie

Interesse in dit profiel, maar heb je toch nog vragen? Neem dan contact op met Eric Hendrickx, Teamleider projectbureau. Hij is te bereiken via telefoonnummer 06 - 83 49 59 46.

Direct reageren?

Dit kan tot en met 26 maart 2023. Je ontvangt zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen 5 werkdagen na sluitingsdatum van ons bericht over de verdere sollicitatieprocedure.

Solliciteer nu naar de functie Projectleider