Als toezichthouder/directievoerder vertegenwoordig je de opdrachtgever in het voeren van overleg met diverse marktpartijen (aannemers), inwoners en andere belanghebbenden. Je valt formeel onder het team Ruimte Beheer en Onderhoud en wordt gedetacheerd naar het projectbureau. Je werkt met een brede club mensen met veel kennis van de publieke ruimte. Je werkt samen en ook solo op locatie. We spreken elkaar aan en hebben plezier.

De rol ziet er in hoofdlijnen zo uit

 • Jaarlijks staan er projecten op de agenda. Als directievoerder-toezichthouder civiel technische projecten ben jij de ogen en oren tijdens de civiel technische werkzaamheden buiten in onze openbare ruimte.
 • Voordat het werk buiten uitgevoerd kan gaan worden ben je betrokken bij de voorbereiding van de projecten door onder andere het toetsen van ontwerpen, bestekken, calculaties en ramingen. Jij bent de spil in het project en weet door jouw goede communicatieve vaardigheden het project goed uit te voeren.
 • Als de uitvoering buiten van start gaat houd je toezicht op de dagelijkse uitvoering van de werkzaamheden waarbij je de kwaliteit en voortgang bewaakt. Je rapporteert de voortgang aan de projectleider. Als er vragen binnen komen die betrekking hebben op de uitvoering, dan neem jij deze in behandeling.
 • Daarnaast draai je mee in het team van de wachtdienstregeling (storingsdienst & gladheidsbestrijding).

Herken je je in deze talenten?

Herken je je in deze talenten of wil je je hierin ontwikkelen?

 • Problemen oplossen kan je als geen ander
 • Je hebt mensenkennis
 • Je kan goed communiceren en bent helder in wat je bedoelt
 • Je hebt civiel technisch inzicht, en maakt hier goed gebruik van
 • Je bent en werkt proactief

Je hebt ervaring met het (samen-)werken met diverse marktpartijen (aannemers) burgers en andere belanghebbenden. Je hebt ervaring met projectmatig werken, plannen en organiseren. Je bent ondernemend, creatief en flexibel. Je bent in het bezit van een rijbewijs en auto.

Jouw talenten zet je in om ….

Dit betekent samen staan voor een veilige, duurzame en leefbare woon- en werkomgeving. Jij hebt daarin een belangrijke rol als Toezichthouder/directievoerder.
‘Deurne: prettig wonen en leven in de Peel’, daar gaan wij voor!

Werken bij de gemeente Deurne

In Deurne maken we wat ingewikkeld is eenvoudig. We luisteren om te begrijpen en hebben oog voor de mens achter het verhaal. Bevlogen en ondernemend zoeken we altijd naar de beste oplossing, in onze dienstverlening, projecten én onze onderlinge samenwerking.
Je komt terecht in een flexibele en inspirerende werkomgeving, waar we met passie en plezier aan onze gezamenlijke doelen werken. Je krijgt de kans om impact te maken op de maatschappij en kan hiermee écht het verschil maken. Deurne. Daar doen we het voor!

Passen wij bij elkaar?

We zijn continu in ontwikkeling en hebben mooie ambities. Onze medewerkers zijn daarin de drijvende kracht. Wij zijn daarom op zoek naar nieuwe talenten die zich herkennen in onze kernwaarden.

Icon voor Bevlogen (uit de BROS strategie)

Bevlogen: Passie, plezier, energie en toewijding voor Deurne.

Icon voor Resultaatgericht (uit de BROS strategie)

Resultaatgericht: Haalt doelstellingen en concrete resultaten. Geeft niet op, stelt plannen bij en houdt doel voor ogen.

Icon voor Ondernemend (uit de BROS strategie)

Ondernemend: Denken, durven, doen. Blijft verbeteren en verlegt grenzen.

icon voor samenwerkend (uit de BROS strategie)

Samenwerkend: Actief op zoek naar samenwerking. Gebruikt kennis en talenten. Leeft zich in en schakelt in rollen. 1+1=3.

Zie je raakvlakken?

We zijn op zoek naar talenten en dan maakt het niet uit of je een starter, zij-instromer, rot in het vak of wat dan ook bent. We nodigen je uit om te reageren! Je krijgt bij ons altijd de mogelijkheid om te groeien en ontwikkelen. We bespreken dan samen hoe jij je verder kan ontwikkelen in je talenten.

Wat bieden we jou?

 • Wij werken flexibel, dit betekent dat we in het team samen afspraken maken over waar en wanneer je werkt.
 • Je kunt full time (36 uur) aan de slag. Ben je minder uur per week beschikbaar laat het ons even weten.
 • Een passend salaris van minimaal € 2.581,- tot maximaal € 3.732,- bruto per maand op basis van 36 uur per week. (schaal 8, HR21-profiel medewerker toezicht IV).
 • Een individueel keuzebudget bestaande uit vakantiegeld, eindejaarsuitkering en levensloopbijdrage van 17,05%.
 • Een tegemoetkoming ziektekosten van € 168,- of € 296,- bruto per jaar (afhankelijk van je salaris).
 • Een prima pakket arbeidsvoorwaarden met onder andere: uitruil woon-werkverkeer, aan- en verkoop verlofuren, hybride werken, een eigen mobiele telefoon en laptop, thuiswerkfaciliteiten en een thuiswerkvergoeding.
 • Een online leerplatform BROS academie, elektrische deelfietsen en (na afronding van de verbouwing) een inspirerende werkomgeving in het nieuwe ‘Huis voor de samenleving’.

Meer informatie

Interesse in dit profiel, maar heb je toch nog vragen? Neem dan contact op met Naglaa Bellak’hal, teamleider Beheer en Onderhoud. Zij is te bereiken via telefoonnummer 0493 - 38 77 11.

Direct reageren?

Dit kan tot en met 26 maart 2023. Je ontvangt zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen 5 werkdagen na sluitingsdatum van ons bericht over de verdere sollicitatieprocedure.

Solliciteer nu naar de functie Toezichthouder/Directievoerder