De rol ziet er in hoofdlijnen zo uit

Je coördineert en controleert de werkzaamheden van de aannemer, de gemeente en derden. Je controleert niet alleen uitgevoerde werkzaamheden, maar denkt ook mee bij nieuwe werken. Hierbij toets jij of alles veilig is, weegt af wat de risico’s zijn en geef je adviezen hoe het eventueel beter kan. Je bent veel buiten op pad. De gemeente gaat haar installatieverantwoordelijkheid verder vormgeven en jij gaat hier een bijdrage in leveren. Je hebt affiniteit met de werkzaamheden voor de openbare verlichting en weet welke rollen de aannemer, netwerkbeheerder, en (onder)aannemer hebben.

Op het gebied van Kabels en Leidingen ben je samen met de coördinator verantwoordelijk voor het verwerken van de meldingen van de graafwerkzaamheden door derden/ nutsbedrijven in de openbare ruimte. Je zorgt dat aanvragen tijdig worden behandeld en verwerkt. Jij houdt toezicht op de graafwerkzaamheden die door derden/nutsbedrijven in de openbare ruimte worden verricht. Je toetst of conform de vergunningsvoorwaarden wordt gewerkt en bij afwijkingen neem jij het initiatief om maatregelen door te voeren. Samen met de coördinator zorg je voor overzicht en afstemming van alle werkzaamheden met betrekking tot Kabels en Leidingen met derden/nutsbedrijven.

In de Openbare Verlichting werk je samen met de beleidsadviseur en de beheerder. Jij bent direct verantwoordelijk voor de OV-installaties. Jij werkt zelfstandig en je wilt in je dagelijks werk je organiserende en coördinerende kwaliteiten inzetten. Het gaat je van nature goed af er voor te zorgen dat een aannemer zijn contractuele verplichtingen nakomt, gelijktijdig kan je hierbij een kritisch tegenspel bieden.

Voor beide onderdelen rapporteer je over de voortgang. Als er vragen binnen komen die betrekking hebben op de uitvoering, dan neem jij deze in behandeling. Daarnaast draai je mee in de wachtdienstregeling (storingsdienst & gladheidsbestrijding).

Herken je je in deze talenten?

Herken je je in deze talenten of wil je je hierin ontwikkelen?

 • Flexibiliteit
 • Mensenkennis
 • Spreekvaardigheid
 • Civiel technisch inzicht
 • Proactief

Jouw talenten zet je in om ….

Dankzij jouw toezicht en kritische blik wordt de ondergrondse infrastructuur op de juiste wijze gecontroleerd en verder ontwikkeld.

Je werkt met een brede club mensen met veel kennis van de publieke ruimte. Je werkt
samen en ook solo op locatie. Binnen de openbare ruimte zijn we bezig om met elkaar de
basis op orde te krijgen. We spreken elkaar aan en hebben plezier.

Overige werkzaamheden zijn:

 • het controleren of de opdrachtnemers het werk conform de onderhoudscontracten of vergunningsvoorwaarden uitvoert;
 • het controleren of de opdrachtnemers het werk conform geldende wet- en regelgeving uitvoert;
 • het signaleren van bestek afwijkingen;
 • het beoordelen van meer- minderwerk;
 • het voorbereiden en geven van deelopdrachten;
 • het opleveren van de deelopdrachten;
 • het signaleren van uitvoeringsrisico’s en kansen tijdens de uitvoering;
 • het signaleren en vroegtijdig bijsturen als de gevraagde (technische) kwaliteit niet geleverd wordt/kan worden;
 • deelnemen aan voortgangsoverleg inclusief het (laten) maken van de verslaglegging;
 • het communiceren met burger(s) of andere belanghebbenden naar aanleiding van vragen en of klachten tijdens de werkzaamheden;
 • het (laten) analyseren en oplossen van meldingen en klachten van inwoners in overleg met de beleidsmedewerker;
 • het adviseren over beheerknelpunten aan de beleidsadviseur of coördinator;
 • het signaleren van knelpunten in het functioneren van de assets (oog- en oorfunctie);
 • het inspecteren van de technische staat van het areaal;
 • het ’s avonds schouwen van de openbare verlichting.

Werken bij de gemeente Deurne

In Deurne maken we wat ingewikkeld is eenvoudig. We luisteren om te begrijpen en hebben oog voor de mens achter het verhaal. Bevlogen en ondernemend zoeken we altijd naar de beste oplossing, in onze dienstverlening, projecten én onze onderlinge samenwerking.
Je komt terecht in een flexibele en inspirerende werkomgeving, waar we met passie en plezier aan onze gezamenlijke doelen werken. Je krijgt de kans om impact te maken op de maatschappij en kan hiermee écht het verschil maken. Deurne. Daar doen we het voor!

Passen wij bij elkaar?

We zijn continu in ontwikkeling en hebben mooie ambities. Onze medewerkers zijn daarin de drijvende kracht. Wij zijn daarom op zoek naar nieuwe talenten die zich herkennen in onze kernwaarden.

Icon voor Bevlogen (uit de BROS strategie)

Bevlogen: Passie, plezier, energie en toewijding voor Deurne.

Icon voor Resultaatgericht (uit de BROS strategie)

Resultaatgericht: Haalt doelstellingen en concrete resultaten. Geeft niet op, stelt plannen bij en houdt doel voor ogen.

Icon voor Ondernemend (uit de BROS strategie)

Ondernemend: Denken, durven, doen. Blijft verbeteren en verlegt grenzen.

icon voor samenwerkend (uit de BROS strategie)

Samenwerkend: Actief op zoek naar samenwerking. Gebruikt kennis en talenten. Leeft zich in en schakelt in rollen. 1+1=3.

Zie je raakvlakken?

We zijn op zoek naar talenten en dan maakt het niet uit of je een starter, zij-instromer, rot in het vak of wat dan ook bent. We nodigen je uit om te reageren! Je krijgt bij ons altijd de mogelijkheid om te groeien en ontwikkelen. We bespreken dan samen hoe jij je verder kan ontwikkelen in je talenten.

Wat bieden we jou?

 • Wij werken flexibel, dit betekent dat we in het team samen afspraken maken over waar en wanneer je werkt.
 • Je kunt full time (36 uur) aan de slag. Ben je minder uur per week beschikbaar laat het ons even weten.
 • Een passend salaris van minimaal € 2.878,- tot maximaal 4.052,- bruto per maand op basis van 36 uur per week. (schaal 8, HR21-profiel medewerker toezicht IV).
 • Een individueel keuzebudget bestaande uit vakantiegeld, eindejaarsuitkering en levensloopbijdrage van 17,05%.
 • Een tegemoetkoming ziektekosten van € 168,- of € 296,- bruto per jaar (afhankelijk van je salaris).
 • Een prima pakket arbeidsvoorwaarden met onder andere: uitruil woon-werkverkeer, aan- en verkoop verlofuren, hybride werken, een eigen mobiele telefoon en laptop, thuiswerkfaciliteiten en een thuiswerkvergoeding.
 • Een online leerplatform BROS academie, elektrische deelfietsen en (na afronding van de verbouwing) een inspirerende werkomgeving in het nieuwe ‘Huis voor de samenleving’.

Meer informatie

Interesse in dit profiel, maar heb je toch nog vragen? Neem dan contact op met Naglaa Bellakhal, teamleider Beheer en onderhoud. Zij is te bereiken via telefoonnummer 0493 - 38 77 11.

Direct reageren?

Solliciteer nu naar de functie Toezichthouder kabels en leidingen/openbare verlichting

Je ontvangt zo snel mogelijk van ons bericht over de verdere sollicitatieprocedure.