Het talentprofiel is op hoofdlijnen beschreven. Het gaat om een nieuwe rol, die komende tijd verder vormgegeven wordt. De exacte taken kunnen in de praktijk variëren. Samen met je collega’s en teamleider ga je hiermee aan de slag.

Als webredacteur ben je verantwoordelijk voor het redactiewerk aan een website, vooral het redigeren van teksten, het (mede) bepalen van de inhoud en het up-to-date houden van de site. In feite is de rol vergelijkbaar met die van redacteur, met dit verschil dat een webredacteur zich uitsluitend bezighoudt met online teksten.

Herken je je in deze talenten?

Herken je je in deze talenten of wil je je hierin ontwikkelen?

 • Creatieve geest
 • Out-of-the-box denker
 • Ambitieus
 • Contactuele vermogens
 • Schrijfvaardigheid

Jouw talenten zet je in om ….

Het team-online mee te vormen. Het is een klein team (3 personen) die nauw met elkaar samen moeten werken. Een open en eerlijke communicatie is daarom erg belangrijk.

De Webredacteur is een nieuwe rol binnen de gemeente Deurne. Het hebben van een pioniersgeest is daarom belangrijk. De basis moet nog echt op orde worden gebracht. We zijn op zoek naar een talent dat naast klantgericht ook resultaatgericht is en zeer omgevingsbewust.

In deze rol ben je aan het pionieren, adviseren en uitvoerend bezig. Alles gericht om de juiste content op de juiste plek te ontsluiten en toegankelijk te laten zijn.

Werken bij de gemeente Deurne

In Deurne maken we wat ingewikkeld is eenvoudig. We luisteren om te begrijpen en hebben oog voor de mens achter het verhaal. Bevlogen en ondernemend zoeken we altijd naar de beste oplossing, in onze dienstverlening, projecten én onze onderlinge samenwerking.
Je komt terecht in een flexibele en inspirerende werkomgeving, waar we met passie en plezier aan onze gezamenlijke doelen werken. Je krijgt de kans om impact te maken op de maatschappij en kan hiermee écht het verschil maken. Deurne. Daar doen we het voor!

Passen wij bij elkaar?

We zijn continu in ontwikkeling en hebben mooie ambities. Onze medewerkers zijn daarin de drijvende kracht. Wij zijn daarom op zoek naar nieuwe talenten die zich herkennen in onze kernwaarden.

Icon voor Bevlogen (uit de BROS strategie)

Bevlogen: Passie, plezier, energie en toewijding voor Deurne.

Icon voor Resultaatgericht (uit de BROS strategie)

Resultaatgericht: Haalt doelstellingen en concrete resultaten. Geeft niet op, stelt plannen bij en houdt doel voor ogen.

Icon voor Ondernemend (uit de BROS strategie)

Ondernemend: Denken, durven, doen. Blijft verbeteren en verlegt grenzen.

icon voor samenwerkend (uit de BROS strategie)

Samenwerkend: Actief op zoek naar samenwerking. Gebruikt kennis en talenten. Leeft zich in en schakelt in rollen. 1+1=3.

Zie je raakvlakken?

We zijn op zoek naar talenten en dan maakt het niet uit of je een starter, zij-instromer, rot in het vak of wat dan ook bent. We nodigen je uit om te reageren! Je krijgt bij ons altijd de mogelijkheid om te groeien en ontwikkelen. We bespreken dan samen hoe jij je verder kan ontwikkelen in je talenten.

Wat bieden we jou?

 • Wij werken flexibel, dit betekent dat we in het team samen afspraken maken over waar en wanneer je werkt.
 • Je kunt full time (36 uur) aan de slag. Ben je minder uur per week beschikbaar laat het ons even weten.
 • Het gaat om een nieuwe rol. De HR21 normfunctie dient daarom nog te worden vastgesteld inclusief de bijbehorende salarisschaal.
 • Een individueel keuzebudget bestaande uit vakantiegeld, eindejaarsuitkering en levensloopbijdrage van 17,05%.
 • Een tegemoetkoming ziektekosten van € 168,- of € 296,- bruto per jaar (afhankelijk van je salaris).
 • Een prima pakket arbeidsvoorwaarden met onder andere: uitruil woon-werkverkeer, aan- en verkoop verlofuren, hybride werken, een eigen mobiele telefoon en laptop, thuiswerkfaciliteiten en een thuiswerkvergoeding.
 • Een online leerplatform BROS academie, elektrische deelfietsen en (na afronding van de verbouwing) een inspirerende werkomgeving in het nieuwe ‘Huis voor de Samenleving’.

Meer informatie

Interesse in dit profiel, maar heb je toch nog vragen? Neem dan contact op met Henriëtte Arts, teamleider Publiekszaken en Dienstverlening. Zij is te bereiken via telefoonnummer 0493 - 38 77 11.

Direct reageren?

Dit kan tot en met 26 maart 2023. Je ontvangt zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen 5 werkdagen na sluitingsdatum van ons bericht over de verdere sollicitatieprocedure.

Solliciteer nu naar de functie Webredacteur (contentbeheer)