In opdracht van de Provincie Noord-Brabant is VGB Asfalt gestart met de uitvoering van de duikersleuven binnen de Gemeente Deurne aan de Eeuwelseweg, Leijsingweg, Wilgenroosweg, Eikenlaan, Straatsebaan en Moorveld te Liessel. De werkzaamheden houden in dat de duikersleuven tpv de klinkervakken worden voorzien van asfalt.

Planning

In week 22-2024 (maandag 27 mei 7.00 uur t/m vrijdag 31 mei 17.00 uur) worden de duikersleuven uitgevoerd.

Verkeersmaatregelen

Voor deze werkzaamheden worden de rijbanen in week 22 afgesloten en het verkeer wordt indien nodig omgeleid middels de omleidingsborden. De werkzaamheden zullen dagelijks worden uitgevoerd van 7:00 uur tot 16:30 uur. 

Uiteraard zijn de hulpdiensten ook geïnformeerd over onze werkzaamheden. 

Uw woning en/of bedrijf is altijd bereikbaar voor aanwonenden.

Verdere informatie

Bij alle wegwerkzaamheden kunnen onvoorziene omstandigheden roet in het eten gooien waardoor het werk moet worden uitgesteld naar een later moment. Bijvoorbeeld als het lang achter elkaar hard regent. Asfalteren is dan niet verstandig omdat dit ten koste gaat van de kwaliteit. Als de planning onverhoopt verandert, berichten wij u daarover. 

Heeft u vragen, stel ze gerust! Voor opmerkingen, suggesties en klachten kunt u contact opnemen met de uitvoerder van VGB Asfalt de heer Wijnand van Gastel. Hij is telefonisch te bereiken op 06 - 27 03 27 01.