De druk op mensen die naast hun baan (intensief) voor een ander zorgen neemt steeds meer toe. Mensen die werken én zorgen noemen we een werkende mantelzorgers. Regelmatig merken zij sluipenderwijs pas dat ze eigenlijk te zwaar belast zijn. Zij hebben steeds meer moeite om de combinatie van zorgen, werken, en bijvoorbeeld een gezin vol te houden. Toch wil je als werkende mantelzorger het voor iedereen goed blijven doen: voor de zorgvrager, je familie én je werkgever. Herken jij dat? Maar wat zou je dan anders kunnen doen? En welke mogelijkheden zijn er voor jou als werknemer?

In deze workshop krijg je informatie, tips en handvatten

De workshop wordt verzorgd door Gerrie de Haart van Mantelzorg met Beleid. We gaan met elkaar in gesprek, ook over onze ervaringen en verwachtingen over verantwoordelijkheden. Wat ligt bij jou en wat bij jouw werkgever? Je leert wat jij kunt doen als je jouw zorgsituatie wilt bespreken op je werk.

Voor wie is de workshop bedoeld?

De workshop is bedoeld voor werkende mantelzorgers die behoefte hebben aan meer invloed op hun situatie en (maatwerk)oplossingen willen verkennen of bespreken richting hun werkgever.

  • Datum: maandag 11 december van 19.15u (inloop vanaf 19.00u) tot 20.30u.
  • Locatie: Huis voor de samenleving, Markt 1 in Deurne.

Meld je snel aan bij patty.vanrooy@levgroep.nl of bel met LEVgroep Deurne 0493 - 35 25 00, want er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Deelname is gratis.