Binnenlands Bestuur en Necker organiseren samen de jaarlijkse verkiezing van de Beste Bestuurder. De verkiezing van 2023 staat in het teken van het thema ‘Betrokken bewoner, betrokken bestuurder’. In de eerste ronde van de verkiezing werden bestuurders geselecteerd. 

Wie was de bestuurlijke uitblinker in het afgelopen jaar? En waarom? De genomineerden zijn bekend. Met trots kunnen we vertellen dat onze wethouder Marinus Biemans is genomineerd als Beste Bestuurder van een kleine gemeente.

Stem mee op wethouder Biemans

Er kan tot 30 januari gestemd worden op ‘Beste Bestuurder’, ‘Beste Bestuurder jonger dan 40 jaar’ en ‘Beste Bestuurder van een kleine gemeente’. In deze laatste categorie is wethouder Marinus Biemans te vinden.

Breng direct uw stem uit via: https://necker.survalyzer.eu/qshsfjyoax?l=nl(externe link)

Over de nominatie

Wethouder Marinus Biemans is geselecteerd omdat hij wordt gezien als een communicatief sterke en deskundige bestuurder. Hij geeft op heldere wijze richting aan de onderwerpen waar hij voor staat. Ook is wethouder Biemans goed zichtbaar in de regio en weet hij verbinding te zoeken met de landelijke politiek. Hij wordt door collega-bestuurders omschreven als een prettige samenwerkingspartner.

Bekendmaking winnaars

Op woensdag 7 februari worden de winnaars bekend gemaakt tijdens het jaarlijkse Beste Bestuurder event.