Update 4 september 2023

De provincie en de gemeente Deurne richten de N270 tussen Deurne en de grens met Limburg opnieuw in. Hiermee willen we veiligheid, doorstroming en leefbaarheid op en rond de weg verbeteren.

Start werkzaamheden

Aannemer Strukton is midden augustus begonnen met de voorbereidende werkzaamheden voor de aanleg van de parallelwegen en het geluidscherm. Om zo min mogelijk hinder te veroorzaken voor omwonenden en bedrijven voert Strukton het werk in fases uit. Als eerst gaat de zuidkant van de N270 op de schop. Tijdens de werkzaamheden geldt over het hele traject een maximumsnelheid van 50 km/u en wordt het fietspad aan de zuidkant afgesloten. Fietsers kunnen het fietspad aan de noordkant in twee richtingen gebruiken.

Op de hieronder aangegeven site van de Provincie Noord-Brabant vind je de volledige planning en meer gedetailleerde informatie over afsluitingen en omleidingen.

Actuele informatie

Website provincie

Als je op zoek bent naar meer informatie over het project of de nieuwsbrieven graag wil lezen verwijzen we je graag door naar de website van de Provinicie Noord-Brabant(externe link).

Pylon App

Voor actuele informatie over het project, de planning en (eventuele) omleidingen kun je de Pylon app downloaden. 

QR-code Pylon App
  • Stap 1: Open de camerafunctie op je telefoon
  • Stap 2: Houd je camera boven de QR-code
  • Stap 3: Er verschijnt een pop-up in beeld, klik hierop
  • Stap 4: Je bent nu in de Appstore/Playstore, klik op downloaden om de Pylon app op je telefoon te zetten

Project N270 in de Pylon App

Deze QR-code is een ‘slimme’QR-code. Dit betekent dat wanneer je deze QR-code scant, het project ‘Reconstructie N270 Deurne- Limburgse Grens’ al direct aan je eigen pagina in de app wordt toegevoegd en direct in ‘Mijn omgeving’ in de app te vinden is.