De provincie en de gemeente Deurne richten de N270 tussen Deurne en de grens met Limburg opnieuw in. Hiermee willen we veiligheid, doorstroming en leefbaarheid op en rond de weg verbeteren. Als je weleens over de N270 rijdt is het je wellicht al opgevallen dat hier regelmatig verkeersmaatregelen ingesteld zijn. De voorbereidende werkzaamheden voor de herinrichting van de weg zijn namelijk al in volle gang.

Verkeersmaatregelen

Op en langs de N270 zijn verschillende (tijdelijke) verkeersmaatregelen ingesteld. Er wordt momenteel gewerkt aan kabels en leidingen aan de zuidzijde van de N270. Hierdoor is het fietspad aan deze kant volledig afgesloten. Dit betekent dat het fietspad aan de noordzijde wordt gebruikt door fietsers in beide richtingen. Fietsers kunnen de N270 oversteken met behulp van verkeerslichten die geplaatst zijn nabij de kern van Deurne en dichterbij de Limburgse grens. Om ervoor te zorgen dat er veilig gewerkt kan worden is ook de snelheid op verschillende plekken teruggebracht naar 50 kilometer per uur.

Actuele informatie

Website provincie

In 2023 gaan de werkzaamheden voor de reconstructie verder. Er worden parallelwegen aangelegd en erfafsluitingen worden hierop aangesloten. Als je op zoek bent naar meer informatie over het project of de nieuwsbrieven graag wil lezen verwijzen we je graag door naar de website van de Provinicie Noord-Brabant(externe link).

Omniom App

Voor actuele informatie over het project en (eventuele) omleidingen kun je de Omniom app downloaden.

QR code Strukton app IOS
IOS
QR code Strukton app Android
Android
  • Stap 1: Open de camerafunctie op je telefoon
  • Stap 2: Houd je camera boven de QR-code
  • Stap 3: Er verschijnt een pop-up in beeld, klik hierop
  • Stap 4: Je bent nu in de Appstore/Playstore, klik op downloaden om de Omniom app op je telefoon te zetten

Project N270 in de Omniom App

Wanneer je de Omniom App opent, zie je op de hoofdpagina verschillende projecten benoemd. Door rechtsboven op ‘kaart’ te klikken kun je op de kaart zoeken naar een project bij jou in de buurt. In Deurne zie je nu een locatie-pin aangegeven. Wanneer je hierop klikt, zal het project ‘Reconstructie N270 Deurne- Limburgse Grens’ openen. Door op het sterretje rechtsboven te klikken, voeg je dit project toe aan je eigen pagina in de app en staat het project in ‘Mijn omgeving’ in de app.

Je kunt ook door de lijst van projecten scrollen totdat je het project ‘’Reconstructie N270 Deurne- Limburgse Grens’’ ziet staan. Vervolgens kun je ook nu via het sterretje rechtsboven klikken en wordt het project in ‘’Mijn omgeving’’ gezet.