Op 1 januari 2024 start het gratis parkeren in het centrum van Deurne. Om dit te realiseren stellen we de parkeermeters buiten gebruik. Parkeerders merken op straat dat de ticketautomaten buitenwerking zijn gesteld en dat het belparkeren niet meer actief is.

Parkeergarage Wolfsberg

In de parkeergarage Wolfsberg kunt u ook gratis parkeren tijdens openingstijden. Buiten de openingstijden van de parkeergarage betaalt u € 0,95 per uur. Op zon- en feestdagen is het de hele dag gratis.

Wat wordt er anders?

Vanaf de start van het gratis parkeren controleert de gemeente niet meer of een parkeerder een geldig parkeerbewijs heeft (parkeerticket, stadsparkeeractie, belparkeeractie of parkeervergunning).

Let op! Wij blijven wel altijd controleren op foutparkeren. Ook houden wij de blauwe zones en de straten/parkeerplaatsen met ‘parkeren vergunninghouders’ in stand, inclusief de handhaving daarvan.

Vrij parkeren tijdens de jaarwisseling

Om vuurwerkschade te voorkomen zijn vanaf woensdagmiddag 27 december 2023 de parkeerautomaten en de Deurnepaslezers afgeschermd. Een parkeerkaartje kopen kan dan niet. Ook het belparkeren staat uit.