Burgemeester Greet Buter
Burgemeester Greet Buter

Bouwen en duurzaamheid gaan inmiddels hand in hand. Dat is een noodzakelijke ontwikkeling. Ook het gemeentehuis op de Markt in Deurne krijgt een duurzame ‘upgrade’. Het wordt een vernieuwd, duurzaam gebouw met een nieuw gebruik: "Het Huis voor de Samenleving". Voor en ván de samenleving. Benieuwd hoe dat Huis eruit gaat zien? Stap zaterdag 18 juni vanuit de botsauto’s het gemeentehuis binnen, waar Bots Bouwgroep een open middag houdt voor jong en oud.

Door onder andere ledverlichting, HR+++ glas, isolatie en warmte-koude opslag gaat het gebouw in één klap van energielabel F naar energielabel A. Op deze manier maken we het gebouw klaar voor de toekomst. Bovendien wordt het een plek waar we moderne dienstverlening aanbieden en samenwerken. En waar mensen een kopje koffie kunnen komen drinken en elkaar ontmoeten. Daar kijk ik erg naar uit! 

Tijdens de ‘Dag van de Bouw’ op zaterdag 18 juni van 12.00 tot 16.00 uur is het gemeentehuis open. Bots Bouwgroep zorgt in samenwerking met verschillende partijen voor leuke (kinder)activiteiten op deze middag. Bovendien staat de kermis letterlijk voor de deur, dus maak er een gezellig dagje uit van!

Een andere leuke tip is de fietsroute door Deurne en Asten langs diverse duurzame initiatieven. Ga er lekker op uit en ontdek hoe mooi het in de omgeving is. Tegelijkertijd kunt u zich op een ontspannen, doch actieve manier laten inspireren. 

Greet Buter