Tekstlogo gemeente Deurne

Werken bij de gemeente Deurne

We zijn een dorpse gemeente met stadse uitdagingen. En daar worden we blij van. Samen werken we elke dag aan woon- en leefplezier voor alle inwoners van Gemeente Deurne.

Zo maken we van ‘ons Deurne’ een steeds mooiere gemeente waar mensen willen wonen en ondernemers maatschappelijk betrokken zijn. Alle uitdagingen die Gemeente Deurne met zich meebrengt, pakken we met beide handen aan. Hier stappen we elke dag het Huis voor de Samenleving voor binnen. Voor Deurne, daar doen we het voor.

Bekijk onze vacatures


Met jouw talent onze gemeente ondersteunen

Bij gemeente Deurne kijken we naar jouw talenten en daarna pas naar ervaring of kennis. Dat maakt werken bij gemeente Deurne uniek. Met jouw talent draag je bij aan opgaven rondom vitaliteit van Deurne en zijn kerkdorpen, een vitaal buitengebied, gezondheid in Deurne en duurzaamheid en innovatie. Met deze grote uitdagingen zijn we op zoek naar nieuwe collega’s met talenten, klein of groot, uniek of algemeen. We kunnen jouw hulp gebruiken.

Foto van 2 medewerkers gemeente Deurne

We zijn op zoek naar collega’s met talent

Sta je open voor een baan waar je jouw talent in kwijt kan? Bekijk onze vacatures om te zien of jouw talent past bij gemeente Deurne.

Bekijk onze vacatures

Wij zijn ook altijd op zoek naar jong talent

We bieden studenten graag de mogelijkheid om hun talenten verder te ontwikkelen.

Solliciteer voor een stageplek

Decoratieve afbeelding stage, foto van medewerkers gemeente Deurne tijdens een presentatie
Foto van het Huis voor de samenleving Deurne

Interim opdrachten

Ben je in plaats van een vaste rol op zoek naar een interim opdracht? YIS is als wervingspartner voor de bij de Inhuurdesk Noord-Brabant aangesloten organisaties verantwoordelijk voor het vinden en contracteren van kandidaten voor tijdelijke opdrachten. Wil je weten welke uitdagende opdrachten er momenteel beschikbaar zijn. 

Bekijk de beschikbare inhuuropdrachten

Decoratieve foto werken bij gemeente Deurne

Werken bij Beheer en Onderhoud

Dragen jouw inzichten bij aan de verduurzaming van ons gemeentelijk vastgoed? En maak jij met jouw visie het verschil in een dorpse gemeente met stadse uitdagingen? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken.

Meer informatie over Werken bij Beheer en Onderhoud

Werken bij Beheer en Onderhoud, foto van de berm tussen 2 wegen in