Tekstlogo gemeente Deurne

Werken bij de gemeente Deurne

Home > Over de gemeente > Werken bij gemeente Deurne

Deurne, een bruisende gemeente

In het hart van De Peel ligt de gemeente Deurne. Deurne is een bruisende gemeente met een sterke centrale kern, goede ‘stadse’ voorzieningen en verbindingen.

Veel ontwikkelingen in Deurne

Gemeente Deurne is gelegen in een gevarieerd landelijk gebied met veel natuur, landbouw en veeteelt. De levendige kerkdorpen hebben een rijk verenigingsleven en een sterke gemeenschapszin. Bij Deurne past het “tuinpad van mijn vader” en tegelijkertijd het onderdeel zijn van Brainport Eindhoven en Greenport.

De gemeente Deurne kent een aantal grote opgaven en ontwikkelingen op duurzaamheid, de transitie van ons buitengebied en stedelijke versterking en innovatie. Daarnaast richten we ons op passende economische dragers en gezondheid. En dat is nog maar een deel. Meer specifiek staan we voor een groot aantal woningbouwopgaven, waarbij veel inbreidingsvraagstukken met al zijn complexiteit spelen.

Talenten gezocht!

Maak jij graag impact? En zoek jij een nieuwe uitdaging of sta je open voor iets nieuws? Wij ontdekken graag of jouw talent past bij één van onze openstaande vacatures.

Openstaande vacatures Stage en praktijkopdrachten

Achtergrondafbeelding Talentenmarkt uitgelicht