Buurtbemiddeling is voor alle inwoners van de gemeente Deurne die in een conflictsituatie zitten of dreigen te komen. Buurtbemiddeling is vrijwillig, maar niet vrijblijvend. Dit houdt in dat u nadenkt over een mogelijke oplossing en hier ook aan meewerkt. Buurtbemiddeling is gratis.

Welke conflicten zijn voor Buurtbemiddeling?

Conflicten gaan over geluidsoverlast, afval rondom de woning, erfafscheidingen, overhangende struiken en bomen, overlast door kinderen, overlast door huisdieren, vernielingen, vreemde geuren, ander levenspatroon, parkeeroverlast en pesterijen.

Zaken die niet voor buurtbemiddeling zijn worden eventueel doorverwezen naar andere instanties. Denk hierbij aan conflicten in familieverband, tussen huisbaas en bewoner, bij verslavingsproblematiek en bij geweld. Ook conflicten waarbij één of beide partijen ontoerekeningsvatbaar is en conflicten die slepend of uitgekauwd zijn, worden niet door buurtbemiddeling behandeld.

Buurtbemiddeling aanvragen

Wilt u een conflict of probleem aanmelden dan kunt u mailen naar info@bemiddeling.nu of u kunt contact opnemen met onze coördinator via telefoonnummer 06-11 25 47 73

Klik hier(externe link) voor de folder met veel informatie over buurtbemiddeling. U vindt ook veel informatie op de website: www.bemiddeling.nu(externe link).

Heeft u gevonden wat u zocht?