Het GRondstoffen InleverPunt (GRIP) is bedoeld om u als inwoner te helpen bij het aanbieden van kleine hoeveelheden grof restafval.

GRIP-wagen

Een aantal keer per jaar rijdt de GRIP-wagen rond in gemeente Deurne. Bij de GRIP-wagen kunt u verschillende afvalsoorten kwijt waarvoor u anders naar de milieustraat zou moeten.

Wanneer is de GRIP-wagen in de buurt?

De GRIP-wagen rijdt op de volgende dagen rond:

  • 3 en 4 april 2023
  • 26 en 27 juni 2023
  • 6 en 7 november 2023

In het actuele nieuwsbericht over de GRIP-wagen kunt u zien wanneer en waar precies de GRIP-wagen bij u in de buurt staat.

Milieupas niet vergeten

Komt u naar de GRIP-wagen, breng dan uw milieupas mee. Heeft u geen milieupas of bent u deze kwijt? Neem dan contact op met BLINK.

Wat en hoeveel mag u inleveren bij de GRIP-wagen?

Past het in een grote boodschappentas, dan mag het naar de GRIP-wagen. Per huishouden mag u maximaal een volle boodschappentas brengen met klein grof huishoudelijk afval. Grote hoeveelheden afval brengt u naar de milieustraat.

Bekijk de volledige lijst wat u mag inleveren bij de GRIP-wagen in uw online afvalkalender(externe link)

GRIP-wagen als informatiepunt

Blink helpt inwoners graag met afval scheiden. Daarom is de GRIP-wagen ook een informatiepunt. De afvalcoaches zijn alle dagen aanwezig om vragen te beantwoorden. Ook kunt u gratis PMD-zakken, luierzakken voor de luiercontainers en een luchtdoorlatend gft-keukenemmertje ophalen bij de GRIP-wagen.

Heeft u de GRIP-wagen gemist?

Dan kunt u uw afval naar de milieustraat  brengen. 

Heeft u vragen voor de afvalcoaches? Vul dan het contactformulier in, zij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Contactformulier afvalcoaches

Heeft u gevonden wat u zocht?