Het GRondstoffen InleverPunt (GRIP) is bedoeld om u als inwoner te helpen bij het aanbieden van kleine hoeveelheden grof restafval.

GRIP-wagen

Een aantal keer per jaar rijdt de GRIP-wagen rond in gemeente Deurne. Bij de GRIP-wagen kunt u verschillende afvalsoorten kwijt waarvoor u anders naar de milieustraat zou moeten.

Wat en hoeveel mag u inleveren bij de GRIP-wagen?

Past het in een grote boodschappentas, dan mag het naar de GRIP-wagen. Per huishouden mag u maximaal één volle boodschappentas brengen met klein grof huishoudelijk afval. Grote hoeveelheden afval brengt u naar de milieustraat.

Bekijk de volledige lijst wat u mag inleveren bij de GRIP-wagen in uw online afvalkalender

Milieupas niet vergeten

Komt u naar de GRIP-wagen, breng dan uw milieupas mee. Heeft u geen milieupas of bent u deze kwijt? Neem dan contact op met BLINK.

Wanneer is de GRIP-wagen in de buurt?

Op de volgende data komt de GRIP-wagen in 2024 weer bij u in de buurt:

  • 15 en 16 april
  • 24 en 25 juni
  • 04 en 05 november

GRIP-wagen als informatiepunt

Blink helpt inwoners graag met afval scheiden. Daarom is de GRIP-wagen ook een informatiepunt. De afvalcoaches zijn alle dagen aanwezig om vragen te beantwoorden. Ook kunt u gratis PMD-zakken, luierzakken voor de luiercontainers en een luchtdoorlatend gft-keukenemmertje ophalen bij de GRIP-wagen.

Heeft u vragen voor de afvalcoaches? Vul dan het contactformulier in, zij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Contactformulier afvalcoaches

Wat hoort waar?

We helpen u graag uw afval nog beter te scheiden. Weet u niet helemaal waar uw afval thuishoort? Kijk dan op www.afvalscheidingswijzer.nl.

Foto van de GRIP-tas
Visueel overzicht wat er allemaal bij de GRIP-wagen ingeleverd mag worden.

Heeft u gevonden wat u zocht?