Heeft u last van een rioolverstopping? Schakel dan een rioolontstoppingsbedrijf in. Er zijn een aantal bedrijven die regelmatig in Deurne actief zijn en bekend zijn met de werkwijze van de gemeente:

van Dijk Rioolservice

Adriaans Riooltechniek 

Joop Goossens Riooltechniek bv

Schakelt u toch een ander bedrijf in? Laat het bedrijf vooraf contact met ons opnemen. Als de oorzaak van de verstopping bij de gemeente ligt, mag het bedrijf alleen met onze toestemming het probleem oplossen.

Wie betaalt de kosten?

Het rioolontstoppingsbedrijf stelt vast waar de oorzaak van de verstopping zit. 

  • Als de oorzaak op uw eigen terrein of in de woning zit, dan moet u het probleem zelf oplossen en de kosten zelf betalen.
  • Ligt de oorzaak bij de gemeente? Dan stuurt het rioolontstoppingsbedrijf de rekening naar ons. Dat kan alleen als het één van de vertrouwde bedrijven is of als het bedrijf toestemming van de gemeente heeft om het probleem op te lossen.

Problemen met de drukriolering

Als u een storing in de drukriolering heeft neemt u contact op met de storingsdienst van Kanters bv, telefoonnummer 0413 388 388. Zij helpen u verder bij de afhandeling van de storing. Het oplossen van verstoppingen in uw eigen perceelsriolering valt niet onder de verantwoordelijkheid van Kanters. Hiervoor kunt u een rioolontstoppingsbedrijf inschakelen.

Heeft u gevonden wat u zocht?