De gemeente heeft 5 binnensportaccommodaties (sporthallen) in eigendom en beheer. Deze worden verhuurd aan sportverenigingen. Ook voor andere activiteiten kunt u een sporthal huren, bijvoorbeeld voor toernooien, bedrijfssportwedstrijden of kinderfeestjes.

Periodiek huren van een sporthal

 • Via internet geeft u aan wanneer en welke sporthal u wilt huren
 • U heeft hiervoor een account nodig
 • Bij het account hoort een pincode voor de toegang tot de accommodatie
 • Twee keer per jaar krijgt u een rekening over de huur

Toegang tot de accommodatie

Hiervoor heeft u de pincode nodig. U kunt 20 minuten voorgaand (en 20 minuten na afloop) aan de verhuur de accommodatie betreden. Buiten deze tijd om werkt de app niet. U krijgt dan de melding “pincode onjuist.” Gebruikt u de pincode binnen de tijden en krijgt u toch een foutmelding? Neem dan contact op met de sporthalbeheerder. Hij kan in geval van nood de sporthal op afstand openen.

Incidenteel huren van een sporthal

 • Via internet geeft u aan wanneer en welke sporthal u wilt huren
 • U betaalt direct met Ideal

Toegang tot de accommodatie

U krijgt op de dag van de reservering een link via de mail, hiermee krijgt u toegang tot de sporthal. U kunt 20 minuten voorgaand (en 20 minuten na afloop) aan de verhuur de accommodatie betreden. Buiten deze tijd om werkt de link niet. Gebruikt u de link binnen de tijden en krijgt u toch een foutmelding? Neem dan contact op met de sporthalbeheerder. Hij kan in geval van nood de sporthal op afstand openen.

Nieuwe aanvraag sporthal huren

Nieuwe aanvraag sporthal huren

Zaalhuur annuleren of wijzigen

Wilt u de zaalhuur annuleren of wijzigen omdat een competitiewedstrijd of training niet door kan gaan? Geef dit altijd op tijd aan ons door. 

U kunt een wijziging doorgeven voor één of meerdere reserveringen of voor een reeks. Let op: een volledige annulering brengen wij u in rekening. Een kleine wijziging is altijd kosteloos. 

Geef de wijziging door met onderstaand formulier.

Wijzigen of annuleren reservering sporthal

Telefoonnummer sporthalbeheerders

De sporthalbeheerders zijn te bereiken via telefoonnummer 0493-38 75 05. Dit nummer is van de sporthal De Peelhorst, de standplaats van de sporthalbeheerders, zij zijn doordeweeks tot vrijdag 22.00 uur bereikbaar.

Wat kost het?

AccommodatieAdresPostcode en plaatsUurtarief 2024
De KubusDe Meent 15754 DV Deurne€ 54,66
De Peelhorst zaal 1St. Jozefstraat 705753 AW Deurne€ 54,66
De Peelhorst zaal 2St. Jozefstraat 705753 AW Deurne€ 54,66
Micro sporthalSchutsboom 285751 JB Deurne€ 27,06
Gymzaal De SpringplankKeltenstraat 185753 GN Deurne€ 18,31
 • Vaste gebruiker
  • Bent u een vaste gebruiker? Dan ontvangt van ons twee keer per seizoen een factuur.
  • Wilt u als vaste gebruiker een incidentele aanvraag indienen? Dan logt u in met uw eigen account als vaste gebruiker en dient u een incidentele aanvraag in. Deze verhuur wordt dan meegenomen bij de overige twee facturatiemomenten.
 • Niet-vaste gebruiker
  • Als niet-vaste gebruiker kunt u een incidentele aanvraag indienen en deze direct betalen met Ideal / VISA/ Mastercard.

Heeft u gevonden wat u zocht?