Bij Gemeente Deurne bieden we studenten graag de mogelijkheid om hun talenten verder te ontwikkelen. Met verschillende stages en praktijkopdrachten kunnen studenten met uiteenlopende opleidingen bij ons terecht om zich te verdiepen in een van de werkgebieden binnen Gemeente Deurne.

Stagevacatures

Op de pagina vacatures plaatsen we regelmatig nieuwe stageplaatsen of stageopdrachten. Sluit de opdracht niet aan bij jouw opleiding, leerdoel of talent? Dan mag je altijd een verzoek doen bij Personeelszaken. Wellicht kunnen we je toch een passende stage of opdracht bieden.

Een verzoek indienen, hoe werkt dat?

Hebben we geen opdracht of stage die bij jouw opleiding, leerdoel of talent past en doe je een verzoek bij Personeelszaken? Zorg dan dat jouw verzoek de volgende informatie bevat:

  • De opleiding of studie en het leerjaar waar je in zit;
  • Het onderwerp (en eventuele opdrachten en taken/werkzaamheden die je moet uitvoeren);
  • De begin- en einddatum van je opdracht of stage;
  • Het aantal dagen in de week dat je beschikbaar bent;
  • Een CV en motivatie (deze ontvangen we graag in één document).

Na het insturen van je verzoek krijg je een ontvangstbevestiging. We nemen je aanvraag in behandeling en nemen daarna contact met je op of we je uitnodigen voor een kennismakingsgesprek.

Stageovereenkomst en vergoeding

Als je bij Gemeente Deurne stage komt lopen, wordt er vanuit ons een stageovereenkomst opgesteld. Stagiair(e)s krijgen bij gemeente Deurne een stagevergoeding. Dat geldt voor een stage, afstudeeronderzoek of het leer- en ervaringstraject. Reiskosten worden alleen vergoed als je geen Ov-jaarkaart hebt. Het Huis voor de samenleving, onze werkplek, is goed bereikbaar met de trein.

Decoratieve afbeelding voor de pagina stage en praktijkopdrachten