Grof huishoudelijk afval is het afval dat niet in uw container past. Denk hierbij aan banken, tapijt, kasten en matrassen.

Milieustraat

Grof huishoudelijk afval kunt u tegen betaling inleveren bij de milieustraat, Indumastraat 3 te Deurne, telefoonnummer 0493-35 43 21. U betaalt dan per kubieke meter afval. Kijk voor de tarieven op Mijn Blink.

Ophalen grofvuil

Heeft u geen enkele mogelijkheid het grofvuil naar de milieustraat te brengen? Dan kunt u het laten ophalen. Deze dienst is alleen voor particulieren én alleen als de kosten hoger zijn dan het tarief bij de milieustraat. Kijk bij 'hoe werkt het' wat u moet doen.

Hoe werkt het?

Per verpakkingseenheid moet het grofvuil voorzien zijn van een sticker. Het aantal stickers is afhankelijk van de hoeveelheid grof vuil. Eén sticker kost € 60. U vraagt de sticker(s) aan op de volgende manier:

  • Gebruik het formulier hieronder om het grofvuil aan te melden. Geef hier aan om welke hoeveelheid grof vuil het gaat en wanneer het grofvuil opgehaald moet worden.
  • U ontvangt een mail of wij bellen u om de kosten door te geven. Na uw akkoord voor de kosten ontvangt u een factuur
  • Na uw betaling ontvangt u per post de sticker(s) en een bevestiging van de ophaaldatum
  • U zorgt ervoor dat het afval op de bevestigde afhaaldatum vóór 07.30 uur aan de straat staat. Biedt het afval zo gescheiden mogelijk aan, maak er pakketten van die gemakkelijk op te pakken zijn en plak de sticker(s) op een duidelijk zichtbare plek.

Heeft u gevonden wat u zocht?