Zorg in Deurne

Logo zorg in Deurne

Zorg dichtbij huis

Heeft u een vraag over het opvoeden van uw kind? Heeft u behoefte aan hulp in de huishouding of aan cliëntondersteuning? Heeft u hulp nodig bij het oplossen van schuldproblemen of heeft u vragen over werk en inkomen? Zorg in Deurne is de plek voor al uw antwoorden.

Bij Zorg in Deurne regelt u uw zorg laagdrempelig en dichtbij huis. Bekijk hier het introductiefilmpje van Zorg in Deurne.


 • Zorg in Deurne openingstijden en contact

  Gemeentehuis en Zorg in Deurne gesloten op 24 en 25 februari 

  Op carnavalsmaandag en –dinsdag is het gemeentehuis de hele dag gesloten. Ook het kantoor van Zorg in Deurne en de VVV zijn die dagen dicht.  

  De avondopenstelling van maandag 24 februari verschuift naar woensdag 26 februari. U kunt dan van 0900 tot 1900 uur – op afspraak - terecht bij Publiekszaken. 

  Voor overlijdensaangiften is de ambtenaar van de burgerlijke stand telefonisch bereikbaar op maandag 24 februari tussen 09.00 en 10.00 uur op telefoonnummer: 06-30 63 34 80. Geboorteaangifte kunt u 24/7 doorgeven, ga hiervoor naar onze website www.deurne.nl.  

  Lukt dit niet? Neem dan contact op met de ambtenaar van de burgerlijke stand zoals hierboven aangegeven. 

  Veel zaken, zoals een verhuizing doorgeven, geboorteaangifte of een afspraak maken regelt u gemakkelijk online op www.deurne.nl.  

  Melding doorgeven 

  Wilt u tijdens carnaval een melding doorgeven, bijvoorbeeld van kapotte straatverlichting of losliggende stoeptegels? Dan kunt u terecht op www.deurne.nl > Melding doen. Voor een dringende melding kunt u contact opnemen met telefoonnummer 0493 – 38 77 77. 

  Spoedmelding jeugd 

  Voor een crisissituatie waarbij direct hulp nodig is én een kind of jongere betrokken is, kunt u contact opnemen met Spoed4Jeugd, telefoonnummer 088 – 06 66 999. Het telefoonnummer is dag en nacht bereikbaar. 

  Vanaf woensdag 26 februari zijn de gemeente, Zorg in Deurne en de VVV u graag weer van dienst. 


  Openingstijden

  Maandag tot en met vrijdag: 09.00-17.00 uur. 

  Telefoonnummer

  (0493) 387 387

  Bezoekadres

  Oude Martinetstraat 2, Deurne

  Dit is de zij-ingang van het gemeentehuis. Zit u in een rolstoel of heeft u een scootmobiel? Dan kunt u via de hoofdingang van het gemeentehuis (Markt 1) naar binnen.

  Postadres

  Postbus 3, 5750 AA Deurne

  E-mailadres:

  zorgindeurne@deurne.nl

 • Waarvoor kan ik bij Zorg in Deurne terecht?

  U kunt bij Zorg in Deurne terecht voor:

 • Ervaringsverhalen Zorg in Deurne

  Aan de hand van interviews en gesprekken met medewerkers, vrijwilligers en ervaringsdeskundigen bieden we een inkijkje in de zorg en ondersteuning in de gemeente Deurne. 

  Ervaringsverhalen

 • Heeft u hulp nodig bij uw gesprek?

  Heeft u een gesprek met een Wmo-consulent, cliëntondersteuner, wijkwerker of gezins- en jongerencoach van Zorg in Deurne? En vindt u het moeilijk om dit gesprek alleen te voeren? Dan kunt u iemand vragen om bij het gesprek aanwezig te zijn. Hij of zij kan u helpen met het voorbereiden van het gesprek en het geven van adviezen.

  Aan wie kunt u hulp bij uw gesprek vragen

 • Bij wie kan ik terecht in een crisissituatie waarbij een kind of jongere betrokken is?

  U kunt contact opnemen met Spoed4Jeugd, telefoonnummer 088 – 06 66 999. Het telefoonnummer is dag en nacht bereikbaar.

 • Meldpunt psychische zorg

  Denkt u dat iemand dringend psychische hulp nodig heeft? U kunt dan een melding maken door te bellen met 0493-387 387.

  Familie, vrienden of buren merken vaak als eerste dat er iets met iemand écht niet goed gaat. Het is belangrijk om dit te melden voordat mensen in de problemen komen. Deze melding kunnen we, als u dat wenst, anoniem verwerken. 

  Meer informatie over het maken van een melding psychische hulp

 • Bij wie kan ik terecht bij huiselijk geweld en kindermishandeling?

  Bij Veilig Thuis kunnen mensen terecht die hulp zoeken of zich zorgen maken over anderen. Veilig Thuis is dag en nacht bereikbaar via telefoonnummer 0800-2000

  Voor een spoedsituatie belt u naar de politie op het alarmnummer 112.

 • Veel gestelde vragen

 • Klacht indienen

  Vindt u dat u niet netjes bent behandeld door een medewerker van Zorg in Deurne, vindt u dat u te weinig, onjuiste of misleidende informatie heeft gekregen of dat er niet wordt gereageerd op vragen? Dan kunt u een klacht indienen.

  Klacht indienen

 • Beleidsplan sociaal domein

  Op 6 februari 2018 heeft de gemeenteraad van Deurne unaniem ingestemd met het nieuwe beleidsplan sociaal domein. Op deze pagina leest u het beleidsplan en het jaarprogramma sociaal domein 2018.

Terug

Pagina opties