Zorg in Deurne

Logo zorg in Deurne

Zorg dichtbij huis

Heeft u een vraag over het opvoeden van uw kind? Heeft u behoefte aan hulp in de huishouding of aan cliëntondersteuning? Heeft u hulp nodig bij het oplossen van schuldproblemen of heeft u vragen over werk en inkomen? Zorg in Deurne is de plek voor al uw antwoorden.

Bij Zorg in Deurne regelt u uw zorg laagdrempelig en dichtbij huis. Bekijk hier het introductiefilmpje van Zorg in Deurne.


 • Zorg in Deurne openingstijden en contact


  Openingstijden

  Maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur.

  Telefoonnummer

  (0493) 387 387

  Bezoekadres

  Oude Martinetstraat 2, Deurne

  Dit is de zij-ingang van het gemeentehuis. Zit u in een rolstoel of heeft u een scootmobiel? Dan kunt u via de hoofdingang van het gemeentehuis (Markt 1) naar binnen.

  Postadres

  Postbus 3, 5750 AA Deurne

  E-mailadres:

  info@zorgindeurne.nl

 • Waarvoor kan ik bij Zorg in Deurne terecht?

  U kunt bij Zorg in Deurne terecht voor:

 • Ervaringsverhalen Zorg in Deurne

  Aan de hand van interviews en gesprekken met medewerkers, vrijwilligers en ervaringsdeskundigen bieden we een inkijkje in de zorg en ondersteuning in de gemeente Deurne. 

  Ervaringsverhalen

 • Heeft u hulp nodig bij uw gesprek?

  Heeft u een gesprek met een Wmo-consulent, cliëntondersteuner, wijkwerker of gezins- en jongerencoach van Zorg in Deurne? En vindt u het moeilijk om dit gesprek alleen te voeren? Dan kunt u iemand vragen om bij het gesprek aanwezig te zijn. Hij of zij kan u helpen met het voorbereiden van het gesprek en het geven van adviezen.

  Aan wie kunt u hulp bij uw gesprek vragen

 • Bij wie kan ik terecht in een crisissituatie?

  Spoed4Jeugd, telefoonnummer 088 – 06 66 999

  Voor een crisissituatie waarbij direct hulp nodig is én een kind of jongere betrokken is, kunt u contact opnemen met Spoed4Jeugd. Het telefoonnummer is dag en nacht bereikbaar.

 • Bij wie kan ik terecht bij huiselijk geweld en kindermishandeling?

  Bij Veilig Thuis kunnen mensen terecht die hulp zoeken of zich zorgen maken over anderen. Veilig Thuis is dag en nacht bereikbaar via telefoonnummer 0800-2000

  Voor een spoedsituatie belt u naar de politie op het alarmnummer 112.

 • Veel gestelde vragen

 • Klacht indienen

  Vindt u dat u niet netjes bent behandeld door een medewerker van Zorg in Deurne, vindt u dat u te weinig, onjuiste of misleidende informatie heeft gekregen of dat er niet wordt gereageerd op vragen? Dan kunt u een klacht indienen.

  Klacht indienen

 • Beleidsplan sociaal domein

  Op 6 februari 2018 heeft de gemeenteraad van Deurne unaniem ingestemd met het nieuwe beleidsplan sociaal domein. Op deze pagina leest u het beleidsplan en het jaarprogramma sociaal domein 2018.

Terug

Pagina opties