Het talentprofiel is op hoofdlijnen beschreven. Het gaat om een nieuwe rol, die komende tijd verder vormgegeven wordt. De exacte taken kunnen in de praktijk variëren. Samen met je collega’s en teamleider ga je hiermee aan de slag.

Gemeente Deurne staat voor grote opgaven voor zowel de verstedelijking als voor de transitie in het buitengebied. Dit betekent ook veel dynamiek en doorontwikkeling op het gebied van de openbare ruimte.

Het is een nieuwe functie die op dit moment door een collega (inhuur) wordt ingevuld. Binnen de openbare ruimte zijn we bezig om de ‘basis op orde’ te brengen, waarbij we vanaf de start de integraliteit binnen de verschillende vakdisciplines gaan inbouwen. Daarnaast maken we de vertaalslag vanuit de organisatie beleidsdoelstellingen naar de uitvoering in de openbare ruimte. De regisseur is hierbij het aanspreekpunt naar buiten toe en gaat met beleidsadviseurs breed in de organisatie om tafel.

De rol ziet er in hoofdlijnen zo uit

Als regisseur coördineer je alle werkzaamheden binnen dit vakgebied. Het is een nieuwe functie waarbij jij de invulling hiervan mede vorm geeft. Binnen het vakgebied werk je samen met collega’s die de werkzaamheden op specifieke onderdelen op zich nemen. Jij bent het aanspreekpunt binnen de organisatie. Je geeft gevraagd of ongevraagd adviezen. Een belangrijk onderdeel van deze verantwoordelijke functie is de samenwerking met de interne collega’s, komen tot prijsbepalingen en de onderhandelingen met externe partij(en).

In deze functie bieden we de ruimte om mee te groeien in deze nieuwe opzet. Nadat de basis op orde is gebracht wordt de rol om discipline in deze processen te houden, integrale afwegingen te maken en besluitvaardig te zijn.

Herken je je in deze talenten?

Herken je je in deze talenten of wil je je hierin ontwikkelen?

 • Inzicht in en kennis over het functioneren van de publieke ruimte
 • Besluitvaardig
 • Planmatig werken
 • Onderhandelen
 • Inspirerend

Jouw talenten zet je in om ….

De nieuwe rol verder vorm te geven en samen met collega’s aan de slag te gaan.

Werken bij de gemeente Deurne

In Deurne maken we wat ingewikkeld is eenvoudig. We luisteren om te begrijpen en hebben oog voor de mens achter het verhaal. Bevlogen en ondernemend zoeken we altijd naar de beste oplossing, in onze dienstverlening, projecten én onze onderlinge samenwerking.
Je komt terecht in een flexibele en inspirerende werkomgeving, waar we met passie en plezier aan onze gezamenlijke doelen werken. Je krijgt de kans om impact te maken op de maatschappij en kan hiermee écht het verschil maken. Deurne. Daar doen we het voor!

Passen wij bij elkaar?

We zijn continu in ontwikkeling en hebben mooie ambities. Onze medewerkers zijn daarin de drijvende kracht. Wij zijn daarom op zoek naar nieuwe talenten die zich herkennen in onze kernwaarden.

Icon voor Bevlogen (uit de BROS strategie)

Bevlogen: Passie, plezier, energie en toewijding voor Deurne.

Icon voor Resultaatgericht (uit de BROS strategie)

Resultaatgericht: Haalt doelstellingen en concrete resultaten. Geeft niet op, stelt plannen bij en houdt doel voor ogen.

Icon voor Ondernemend (uit de BROS strategie)

Ondernemend: Denken, durven, doen. Blijft verbeteren en verlegt grenzen.

icon voor samenwerkend (uit de BROS strategie)

Samenwerkend: Actief op zoek naar samenwerking. Gebruikt kennis en talenten. Leeft zich in en schakelt in rollen. 1+1=3.

Zie je raakvlakken?

We zijn op zoek naar talenten en dan maakt het niet uit of je een starter, zij-instromer, rot in het vak of wat dan ook bent. We nodigen je uit om te reageren! Je krijgt bij ons altijd de mogelijkheid om te groeien en ontwikkelen. We bespreken dan samen hoe jij je verder kan ontwikkelen in je talenten.

Wat bieden we jou?

 • Wij werken flexibel, dit betekent dat we in het team samen afspraken maken over waar en wanneer je werkt.
 • Je kunt full time (36 uur) aan de slag. Ben je minder uur per week beschikbaar laat het ons even weten.
 • Een passend salaris van minimaal € 3.090,- tot maximaal € 4.671,- bruto per maand op basis van 36 uur per week. (indicatieve schaal 10). Het gaat om een nieuwe rol. De HR21 normfunctie dient daarom nog te worden vastgesteld.
 • Een individueel keuzebudget bestaande uit vakantiegeld, eindejaarsuitkering en levensloopbijdrage van 17,05%.
 • Een tegemoetkoming ziektekosten van € 168,- of € 296,- bruto per jaar (afhankelijk van je salaris).
 • Een prima pakket arbeidsvoorwaarden met onder andere: uitruil woon-werkverkeer, aan- en verkoop verlofuren, hybride werken, een eigen mobiele telefoon en laptop, thuiswerkfaciliteiten en een thuiswerkvergoeding.
 • Een online leerplatform BROS academie, elektrische deelfietsen en (na afronding van de verbouwing) een inspirerende werkomgeving in het nieuwe ‘Huis voor de samenleving’.

Meer informatie

Interesse in dit profiel, maar heb je toch nog vragen? Neem dan contact op met Naglaa Bellakhal, teamleider beheer en onderhoud. Zij is te bereiken via telefoonnummer 0493 - 38 77 11.

Direct reageren?

Dit kan tot en met 26 maart 2023. Je ontvangt zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen 5 werkdagen na sluitingsdatum van ons bericht over de verdere sollicitatieprocedure.

Solliciteer nu naar de functie Regisseur openbare ruimte