Werken bij Beheer en Onderhoud

Dragen jouw inzichten bij aan de verduurzaming van ons gemeentelijk vastgoed? En maak jij met jouw visie het verschil in een dorpse gemeente met stadse uitdagingen? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken.

Decoratieve afbeelding afdeling Beheer en Onderhoud, foto van 2 collega's in gesprek

Met jouw regie de leefomgeving van Deurne onderhouden

Het team Beheer en Onderhoud is verantwoordelijk voor de binnendienst van de openbare ruimte, vastgoedexploitatie en het beheer en onderhoud van vastgoed. We werken en sturen in een informele sfeer met veel vertrouwen en vrijheid. We stimuleren dan ook zelfstandigheid bij onze medewerkers en bieden volop ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.

In ons team werken mensen van verschillende leeftijden. Op dit moment zitten we volop in de transitie van sectoraal naar integraal beheer. In deze fase gaan we diverse functies definitief invullen. Daarbij staat ‘samen leren van en met elkaar’ centraal. Bij ons team krijg je de ruimte om mee te werken aan een duurzame openbare ruimte die klaar is voor de toekomst. We hechten veel waarde aan een informele werksfeer met veel vrijheid en vertrouwen. Er is dan ook veel aandacht voor de ontwikkeling en zelfstandigheid van onze medewerkers.

Foto van 2 medewerkers gemeente Deurne op een steiger bij een huis, afdeling Beheer en Onderhoud

We zijn op zoek naar collega’s met talent

Sta je open voor een baan waar je jouw talent in kwijt kan? Bekijk onze vacatures om te zien of jouw talent past bij gemeente Deurne.

Bekijk onze vacatures

Wij zijn ook altijd op zoek naar jong talent

We bieden studenten graag de mogelijkheid om hun talenten verder te ontwikkelen.

Solliciteer voor een stageplek

Foto van een medewerker gemeente Deurne die een verwarmingsinstallatie controleert, afdeling Beheer en Onderhoud